Таг: Закон за заштита на лични податоци

КОНТРОЛАТА НА СООБРАЌАЈОТ НА СКОПСКИТЕ УЛИЦИ СО КАМЕРИ ЗАГЛАВЕНА 10 ГОДИНИ ВО ИСТРАГИ ЗА КОРУПЦИЈА И РАБОТНИ ГРУПИ

КОНТРОЛАТА НА СООБРАЌАЈОТ НА СКОПСКИТЕ УЛИЦИ СО КАМЕРИ ЗАГЛАВЕНА 10 ГОДИНИ ВО ИСТРАГИ ЗА КОРУПЦИЈА И РАБОТНИ ГРУПИ

Ни систем сообраќајни камери на улиците и патиштата, ни автоматски казни, ни ЕУ-стандарди, ни планиран тендер нема и понатаму, додека стапнувањето со ...
1 / 1 НАПИСИ