Таг: Занзибар

БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА И ВТОРИОТ БОЛЕН БИТОЛЧАНЕЦ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР

БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА И ВТОРИОТ БОЛЕН БИТОЛЧАНЕЦ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР

Британскиот сој на коронавирусот е откриен и кај вториот пациент кој пред неколку дена се врати од Занзибар, Африка, потврдила анализата во МАНУ, изја ...
НЕМА ПОДАТОЦИ ДАЛИ БИЛЕ ВО КОНТАКТ СО ДРУГИ ЛИЦА БОЛНИТЕ ОД КОВИД БИТОЛЧАНИ ВРАТЕНИ ОД ЗАНЗИБАР

НЕМА ПОДАТОЦИ ДАЛИ БИЛЕ ВО КОНТАКТ СО ДРУГИ ЛИЦА БОЛНИТЕ ОД КОВИД БИТОЛЧАНИ ВРАТЕНИ ОД ЗАНЗИБАР

За сега нема информација дека некој друг е заразен или ставен во изолација по контакт со сoпружниците од Битола кои се вратија од одмор во Занзибар со ...
БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА БОЛНИОТ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР, УТРЕ ЌЕ СЕ ЗНАЕ РЕЗУЛТАТОТ ОД ВТОРИОТ ПАЦИЕНТ

БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА БОЛНИОТ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР, УТРЕ ЌЕ СЕ ЗНАЕ РЕЗУЛТАТОТ ОД ВТОРИОТ ПАЦИЕНТ

Британскиот сој на коронавирусот е откриен кај пациентот кој пред неколку дена се врати од Занзибар, Африка, а утре ќе се анализира брисот на вториот ...
ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ВО СЛОВЕНИЈА, ВО ХРВАТСКА ДВАЈЦА КОИ СЕ ВРАТИЛЕ ОД ЗАНЗИБАР

ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ВО СЛОВЕНИЈА, ВО ХРВАТСКА ДВАЈЦА КОИ СЕ ВРАТИЛЕ ОД ЗАНЗИБАР

Две лица во Хрватска и едно во Словенија се потврдени за заразени со јужноафриканскиот сој коронавирусот. Во Хрватска заразените се вратиле од Занзиба ...
4 / 4 НАПИСИ