Таг: запишување

ВО ШТИП ЗАПИШАНИ 21 ПРВАЧЕ ПОМАЛКУ ОД ЛАНИ ПОРАДИ ИСЕЛУВАЊЕ ВО ДРУГ ГРАД ИЛИ ВО СТРАНСТВО

ВО ШТИП ЗАПИШАНИ 21 ПРВАЧЕ ПОМАЛКУ ОД ЛАНИ ПОРАДИ ИСЕЛУВАЊЕ ВО ДРУГ ГРАД ИЛИ ВО СТРАНСТВО

Според првичните и неофицијални информации за запишувањето на првооделенците во новата учебна година во Штип, пријави за запишување во прво одделение ...
УКИМ НАЈПРИМАМЛИВ ЗА НАЈДОБРИТЕ МАТУРАНТИ, МЕДИЦИНАТА НА ВРВОТ, МНОГУМИНА ЕВТИНО СЕ ШКОЛУВААТ, А ЌЕ РАБОТАТ ВО СТРАНСТВО – АНАЛИЗА НА ПРОФЕСОРОТ ТРАЈКОВСКИ

УКИМ НАЈПРИМАМЛИВ ЗА НАЈДОБРИТЕ МАТУРАНТИ, МЕДИЦИНАТА НА ВРВОТ, МНОГУМИНА ЕВТИНО СЕ ШКОЛУВААТ, А ЌЕ РАБОТАТ ВО СТРАНСТВО – АНАЛИЗА НА ПРОФЕСОРОТ ТРАЈКОВСКИ

Иако пред петнаесетина години беа отворени повеќе факултети низ државата, и понатаму Универзитетот „Св. Климент Охридски“ од Скопје останува најпримам ...
ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ МОЖЕ ОЧЕН ПРЕГЛЕД И СО ПРИОРИТЕТЕН УПАТ

ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ МОЖЕ ОЧЕН ПРЕГЛЕД И СО ПРИОРИТЕТЕН УПАТ

Од годинава, идните првачиња за да се запишат во училиште, освен здравствен и стоматолошки преглед, одат и на очен лекар. Оваа новина која ја воведе М ...
СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА ПОПОЛНЕТИ САМО 56 ОТСТО ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК

СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА ПОПОЛНЕТИ САМО 56 ОТСТО ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК

Во 11 општини од Источно-планскиот регион, има уште 44 отсто слободни места за запишување во средните училишта, откако за 3.130 места се пријавиле сам ...
ВО ШТИП СЕ ЗАПИШАЛЕ 200 ПРВАЧИЊА ПОМАЛКУ ОД ПЛАНИРАНОТО

ВО ШТИП СЕ ЗАПИШАЛЕ 200 ПРВАЧИЊА ПОМАЛКУ ОД ПЛАНИРАНОТО

Дури 200 првачиња помалку од очекуваното се запишани во првиот уписен рок во Штип. Во петте основни училишта според бројот на запишани деца минатите г ...
ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ПРВООДЕЛЕНЦИ ВО ШТИП СЕ БАРААТ ДОКУМЕНТИ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА И ОД СТОМАТОЛОГ

ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ПРВООДЕЛЕНЦИ ВО ШТИП СЕ БАРААТ ДОКУМЕНТИ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА И ОД СТОМАТОЛОГ

Државните ординации за детска и превентивна стоматологија и службите за имунизација во Штип од денеска се пребукирани со родители кои вадат документи ...
6 / 6 НАПИСИ