Таг: заработка

СНОУДЕН НЕМА ПРАВО НА ЗАРАБОТКА ОД НЕГОВИТЕ МЕМОАРИ

СНОУДЕН НЕМА ПРАВО НА ЗАРАБОТКА ОД НЕГОВИТЕ МЕМОАРИ

Едвард Сноуден нема право на парите од продажбата на неговите мемоари „Перманент рекорд“ (Permanent Record)  и сите пари мора да одат во Владата на СА ...
САД ЈА БАРА ЗАРАБОТКАТА ОД ПРОДАЖБАТА НА МЕМОАРИТЕ НА СНОУДЕН

САД ЈА БАРА ЗАРАБОТКАТА ОД ПРОДАЖБАТА НА МЕМОАРИТЕ НА СНОУДЕН

Американското министерство за правда поднесе граѓанска тужба против Едвард Сноуден со цел да се добие целата заработка од неговата нова книга која изл ...
БОЛТ ЗАРАБОТУВА 33 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ГОДИШНО, 20 ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД КОЈ БИЛО ДРУГ АТЛЕТИЧАР

БОЛТ ЗАРАБОТУВА 33 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ГОДИШНО, 20 ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД КОЈ БИЛО ДРУГ АТЛЕТИЧАР

Богатството на Јусеин Болт е проценето на 60 милиони долари и годинава се очекува да биде меѓу 30-мината најплатени спортисти на планетата со заработк ...
3 / 3 НАПИСИ