Таг: завод Демир Капија

ТИМЈАНИК МИ ДАДЕ МОТИВ, НИКОЈ НЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ЖИВЕЕ ВО ЗАТВОР НЕОСУДЕН, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

ТИМЈАНИК МИ ДАДЕ МОТИВ, НИКОЈ НЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ЖИВЕЕ ВО ЗАТВОР НЕОСУДЕН, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

Наместо во Заводот во Демир Капија,  4 лица со тешка попреченост сега живеат во стан во една скопска населба. Неколку километри подалеку, куќа со голе ...
УШТЕ 4 ЛИЦА ОД ЗАВОДОТ ВО ДЕМИР КАПИЈА СЕ СМЕСТЕНИ ВО ГРУПЕН ДОМ

УШТЕ 4 ЛИЦА ОД ЗАВОДОТ ВО ДЕМИР КАПИЈА СЕ СМЕСТЕНИ ВО ГРУПЕН ДОМ

Уште четири лица од Специјалниот завод во Демир Капија се сместени во групен дом во Скопје, во рамките на проектот за деинституционализација на Минист ...
2 / 2 НАПИСИ