Таг: завршна сметка

ОПШТИНА ТЕТОВО ЈА ЗАВРШИ 2020 СО ДЕФИЦИТ ОД РЕЧИСИ ДВА МИЛИОНА ЕВРА

ОПШТИНА ТЕТОВО ЈА ЗАВРШИ 2020 СО ДЕФИЦИТ ОД РЕЧИСИ ДВА МИЛИОНА ЕВРА

Тетово и понатаму останува една од најзадолжените општини во државата. На денешната седница на Советот, на која се усвои завршната сметка за 2020 годи ...
СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ, ЦВЕТАНКА ИВАНОВА ИЗБРАНА ЗА НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ, ЦВЕТАНКА ИВАНОВА ИЗБРАНА ЗА НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Со 58 гласа „за", Собранието донесе одлука за именување на Цветанка Иванова за собраниски Генерален секретар. Претходно, по маратонската целодневна ра ...
ПОРАДИ ПАУЗИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ЕДЕН ЧАСОТ НОЌВА ПРОДОЛЖУВА СЕДНИЦАТА ЗА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ

ПОРАДИ ПАУЗИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ЕДЕН ЧАСОТ НОЌВА ПРОДОЛЖУВА СЕДНИЦАТА ЗА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ

Вечераното продолжение на осмата седница на Собранието за предлог-завршната  сметка на Буџетот за 2016 година прекина во 22.45 часот, кога координатор ...
СОБРАНИЕТО ЗА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ ЌЕ РАСПРАВА ЦЕЛА НОЌ, ВИКЕНДОВ МОЖНО РАЗРЕШУВАЊЕ НА ЗВРЛЕВСКИ

СОБРАНИЕТО ЗА ЗАВРШНАТА СМЕТКА НА БУЏЕТОТ ЌЕ РАСПРАВА ЦЕЛА НОЌ, ВИКЕНДОВ МОЖНО РАЗРЕШУВАЊЕ НА ЗВРЛЕВСКИ

Почна продолжението на прекинатата осма седница за предлог-завршната  сметка на Буџетот за 2016 година, која собранискиот спикер ја прекина во 19 часо ...
4 / 4 НАПИСИ