Таг: Здружение на новинарите

СУДОТ БАРА ОД НОВИНАРИТЕ ШТО ИЗВЕСТУВАА ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ 2017 ДА ДОКАЖАТ ДЕКА ИМАЛО УПАД ВО СОБРАНИЕТО

СУДОТ БАРА ОД НОВИНАРИТЕ ШТО ИЗВЕСТУВАА ОД СОБРАНИЕТО НА 27 АПРИЛ 2017 ДА ДОКАЖАТ ДЕКА ИМАЛО УПАД ВО СОБРАНИЕТО

Здружението на новинари на Македонија ќе ги извести сите релевантни меѓународни организации за, како што ја нарече, срамотната пресуда на Основниот гр ...
ЗНМ ГИ ОСУДИ ГРУБИТЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ КОН САКАМДАКАЖАМ.МК И НОВИНАРКАТА МАРИНА КОСТОВА

ЗНМ ГИ ОСУДИ ГРУБИТЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ КОН САКАМДАКАЖАМ.МК И НОВИНАРКАТА МАРИНА КОСТОВА

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) ги осуди грубите дисквалификации кон новинарката Марина Костова и дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК шт ...
2 / 2 НАПИСИ