Таг: Жак Ширак

КУРИР И КУРИР

КУРИР И КУРИР

1 Нешто ми е познато ова чувство на исчекување значајни датуми за добивање датуми. Сега ќе чекаме да дојде 15 октомври, па да видиме што ќе кажат мини ...
ПОЧИНА ПОРАНЕШНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЖАК ШИРАК

ПОЧИНА ПОРАНЕШНИОТ ФРАНЦУСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЖАК ШИРАК

Поранешниот француски претседател Жак Ширак почина на 86 години. Тој ја извршуваше функцијата во два мандата и во негово време земјата премина на з ...
БИТОЛСКИОТ КЛАРИНЕТИСТ ЧАПЧЕ СО ОРОТО „ГАЈДА“ ГО РАЗИГРАЛ ФРАНЦУСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЖАК ШИРАК

БИТОЛСКИОТ КЛАРИНЕТИСТ ЧАПЧЕ СО ОРОТО „ГАЈДА“ ГО РАЗИГРАЛ ФРАНЦУСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЖАК ШИРАК

Препознатливото македонско „Гајдарско оро“ изведено од битолскиот мајстор на кларинет Славе Наумовски-Чапче, го оставило без зборови дури и поранешнио ...
3 / 3 НАПИСИ