Таг: Жан Зимбаков

ЧЕТВОРИЦА ВИСОКОРИЗИЧНИ ПАЦИЕНТИ ДОБИЈА ВЕШТАЧКИ АОРТНИ ЗАЛИСТОЦИ НА КЛИНИКАТА ЗА КАРДИОЛОГИЈА СО МИНИМАЛНО ИНВАЗИВНА ПРОЦЕДУРА

ЧЕТВОРИЦА ВИСОКОРИЗИЧНИ ПАЦИЕНТИ ДОБИЈА ВЕШТАЧКИ АОРТНИ ЗАЛИСТОЦИ НА КЛИНИКАТА ЗА КАРДИОЛОГИЈА СО МИНИМАЛНО ИНВАЗИВНА ПРОЦЕДУРА

На Клиниката за кардиологија минатата недела кај четворица пациенти успешно е изведена минимално инвазивна процедура за поставување вештачки аортни за ...
ПАЦИЕНТИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ, КЕДЕВ Е СМЕНЕТ ОТИ ЧЕСТО Е ОТСУТЕН, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА КАРДИОЛОГИЈА ЗИМБАКОВ

ПАЦИЕНТИТЕ СЕ БЕЗБЕДНИ, КЕДЕВ Е СМЕНЕТ ОТИ ЧЕСТО Е ОТСУТЕН, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА КАРДИОЛОГИЈА ЗИМБАКОВ

Не се точни тврдењата на проф. д-р Сашко Кедев дека пациентите не се безбедни на Клиниката за кардиологија, реагираше денес д-р Жан Зимбаков, новиот д ...
НОВ ДИРЕКТОР НА КАРДИОЛОГИЈА Е ЖАН ЗИМБАКОВ

НОВ ДИРЕКТОР НА КАРДИОЛОГИЈА Е ЖАН ЗИМБАКОВ

Нoв директор на Клиниката за кардиологија е д-р Жан Зимбаков, кој доаѓа на местото на д-р Беким Поцеста. Д-р Поцеста пред околу месец и пол поднесе ...
3 / 3 НАПИСИ