Таг: Жикица Ивановски

ШТИПСКИТЕ УЛТРАМАРАТОНЦИ ЖИКИЦА ИВАНОВСКИ И ДАРКО РОГЛЕВ 17 ПАТИ ВО ЕДЕН ДЕН ГО ИСТРЧАА РИДОТ КЛИСИБАИР НАД ШТИП

ШТИПСКИТЕ УЛТРАМАРАТОНЦИ ЖИКИЦА ИВАНОВСКИ И ДАРКО РОГЛЕВ 17 ПАТИ ВО ЕДЕН ДЕН ГО ИСТРЧАА РИДОТ КЛИСИБАИР НАД ШТИП

Штипските ултрамаратонци Жикица Ивановски и Дарко Роглев го поминуваат времето додека трае коронакризата со трчање во природа и притоа се досетиле вик ...
ПИРКОВСКИ, ЈОВАНОВСКИ И ИВАНОВСКИ  ГО ИСТРЧАА УЛТРАМАРАТОНОТ ОД 171 КИЛОМЕТАР НА МОН БЛАН ЗА 35,37 ЧАСА

ПИРКОВСКИ, ЈОВАНОВСКИ И ИВАНОВСКИ  ГО ИСТРЧАА УЛТРАМАРАТОНОТ ОД 171 КИЛОМЕТАР НА МОН БЛАН ЗА 35,37 ЧАСА

Тројца од петчлениот македонски тим успеаја да го истрчаат 171 километри долгиот ултрамаратон УТМБ, што традиционално се одржува на Мон Блан. Игор Пир ...
2 / 2 НАПИСИ