Таг: Златна рамка

ЈОВИЦА МИХАЈЛОВСКИ, ТОНКИЦА МИТРОВСКА И ТРАЈЧЕ ВЕЛИЧКОВСКИ СЕ ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДАТА ЗЛАТНА РАМКА НА ДРУШТВОТО НА ФИЛМСКИ РАБОТНИЦИ

ЈОВИЦА МИХАЈЛОВСКИ, ТОНКИЦА МИТРОВСКА И ТРАЈЧЕ ВЕЛИЧКОВСКИ СЕ ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДАТА ЗЛАТНА РАМКА НА ДРУШТВОТО НА ФИЛМСКИ РАБОТНИЦИ

Aктерот Јовица Михајловски, графичарката Тонкица Митровска, и сценскиот работник Трајче Величковски се годинашни добитници на почесните награди од Дру ...
1 / 1 НАПИСИ