Таг: ЗНМ протест

ЗНМ ПОБАРА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА БОЖИНОВСКИ НА ПРОТЕСТ ПРЕД СУДОТ

ЗНМ ПОБАРА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА БОЖИНОВСКИ НА ПРОТЕСТ ПРЕД СУДОТ

Здружението на новинари на Македонија протестира пред Основниот суд Скопје 1 за ослободување од притвор на новинарот Зоран Божиновски. Протестот се сл ...
СУДЕЊЕТО НА НОВИНАРОТ БОЖИНОВСКИ ПОЧНУВА СО ПРОТЕСТ НА ЗНМ

СУДЕЊЕТО НА НОВИНАРОТ БОЖИНОВСКИ ПОЧНУВА СО ПРОТЕСТ НА ЗНМ

Здружението на новинари на Македонија денес во 10  часот ќе протестира пред Основниот суд Скопје 1, за ослободување од притвор на новинарот Зоран Божи ...
2 / 2 НАПИСИ