Таг: Зоран Карџовски

КАРАЏОВСКИ ТВРДИ ДЕКА ВО ВРЕМЕТО НА ПАНЧЕВСКИ НЕ СЕ МЕСТЕЛЕ СУДСКИ ПРЕДМЕТИ ЗА СЛУЧАИТЕ НА СЈО

КАРАЏОВСКИ ТВРДИ ДЕКА ВО ВРЕМЕТО НА ПАНЧЕВСКИ НЕ СЕ МЕСТЕЛЕ СУДСКИ ПРЕДМЕТИ ЗА СЛУЧАИТЕ НА СЈО

Претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски останува на тврдењето дека електронската распределба на судските предмети во Основниот суд Скопје 1 б ...
1 / 1 НАПИСИ