Таг: звање-ментор

141 НАСТАВНИК УНАПРЕДЕНИ ВО МЕНТОРИ, ТЕЧЕ ВТОРИОТ ЈАВЕН ПОВИК, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

141 НАСТАВНИК УНАПРЕДЕНИ ВО МЕНТОРИ, ТЕЧЕ ВТОРИОТ ЈАВЕН ПОВИК, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Сто четириест и еден наставник од основните училишта се унапредени во звање ментор на првиот јавен оглас, согласно новиот Закон за наставници и стручн ...
1 / 1 НАПИСИ