Таг: Ѕвездан георгиевски

„НЕКОЈ БИЛ ТУКА“ НА АНДОВА-ШОПОВА Е РОМАН НА ГОДИНАТА ЗА 2018

„НЕКОЈ БИЛ ТУКА“ НА АНДОВА-ШОПОВА Е РОМАН НА ГОДИНАТА ЗА 2018

„Некој бил тука“ на Николина Андова-Шопова, во издание на „Темплум“ е прогласен за Роман на годината за 2018 година, награда која ја доделува Фондациј ...
НОВИНАРОТ ЅВЕЗДАН ГЕОРГИЕВСКИ ИЗДАДЕ ДВЕ НОВИ КНИГИ

НОВИНАРОТ ЅВЕЗДАН ГЕОРГИЕВСКИ ИЗДАДЕ ДВЕ НОВИ КНИГИ

Новинарот Ѕвездан Георгиевски синоќа во Музејот на современа уметност (МСУ) ги промовираше своите две нови книги „Урбани топоними“ и „Една недела...“. ...
2 / 2 НАПИСИ