Категорија: Дописна мрежа

1 844 845 846 847 848 1.017 8460 / 10169 НАПИСИ
ОШТЕТЕНИ КОЛИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ, ПОТВРДИ МВР

ОШТЕТЕНИ КОЛИТЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ШИЛЕГОВ, ПОТВРДИ МВР

Автомобилите на градоначалникот на Скопје Петре Шилегов и на неговата сопруга синоќа биле оштетени од непознат сторител, информираат од Министерството ...
ЌЕ СЕ СЕЧАТ ЈАПОНСКИТЕ ЦРЕШИ НА МАКСИМ ГОРКИ ОТИ СЕ ЗАБОЛЕНИ

ЌЕ СЕ СЕЧАТ ЈАПОНСКИТЕ ЦРЕШИ НА МАКСИМ ГОРКИ ОТИ СЕ ЗАБОЛЕНИ

Дел од јапонските цреши на улицата Максим Горки во Скопје ќе се сечат оти се заболени. Седум јапонски цреши кои се наоѓаат во дрворедот од едната стра ...
НА УЛИЦИТЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ЦРТААТ 3-Д ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ ЗА ДА НЕ СЕ ВОЗИ БРЗО

НА УЛИЦИТЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ЦРТААТ 3-Д ПЕШАЧКИ ПРЕМИНИ ЗА ДА НЕ СЕ ВОЗИ БРЗО

Тридимензионални (3-Д) пешачки премини се цртаат низ улиците и булеварите во Скопје. ЈП „Улици и патишта“ деновиве почна со изведување на ваков пешачк ...
МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА ИМААТ 300 МИЛИОНИ ЕВРА ТРГОВСКА РАЗМЕНА И СЛИЧНИ ПАТЕКИ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ, ПОКАЖА НАУЧНО ИСТРАЖУВАЊЕ

МАКЕДОНИЈА И БУГАРИЈА ИМААТ 300 МИЛИОНИ ЕВРА ТРГОВСКА РАЗМЕНА И СЛИЧНИ ПАТЕКИ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ, ПОКАЖА НАУЧНО ИСТРАЖУВАЊЕ

Група економисти од Македонија и Бугарија во изминатите неколку години вршеле опсежни испитувања и анализи за да ги дијагностицираат патеките по кои с ...
ПОЛИЦИЈАТА ПОДНЕСЕ ИЗВЕШТАЈ ЗА НАСИЛСТВО ДО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЗА ТРИ ДЕВОЈЧИЊА ОД НЕГОТИНО КОИ ТЕПАА СОУЧЕНИЧКА

ПОЛИЦИЈАТА ПОДНЕСЕ ИЗВЕШТАЈ ЗА НАСИЛСТВО ДО ОБВИНИТЕЛСТВОТО ЗА ТРИ ДЕВОЈЧИЊА ОД НЕГОТИНО КОИ ТЕПАА СОУЧЕНИЧКА

За трите ученички од Неготино кои тепаа друга соученичка а тоа го снимаа на видео, надворешната канцеларија за криминалистички работи Неготино до Осно ...
БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА ЦРН ДРОБ ВО МОБИЛЕН ЦЕНТАР ОД ХРВАТСКА

БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА ЦРН ДРОБ ВО МОБИЛЕН ЦЕНТАР ОД ХРВАТСКА

Бесплатни прегледи на црн дроб, како и тестирања за хепатит Ц и ХИВ се вршат деновиве со помош на Мобилен инфо хеп центар сместен во возило со најсовр ...
ИСЕЧЕНИ СТОТИНА СТЕБЛА БОРОВА ШУМА ПОРАДИ ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТ ВО ТЕТОВСКО

ИСЕЧЕНИ СТОТИНА СТЕБЛА БОРОВА ШУМА ПОРАДИ ИЗГРАДБА НА ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТ ВО ТЕТОВСКО

На излезот од село Желино веднаш до автопатот кој води кон Скопје последниве месеци се интензивираат работите околу изградбата на нова индустриска зон ...
12 ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ СЕ ЗДРУЖИЈА ЗА ДА ГО СПАСАТ ВОДНО

12 ГРАЃАНСКИ ИНИЦИЈАТИВИ СЕ ЗДРУЖИЈА ЗА ДА ГО СПАСАТ ВОДНО

Дванаесет граѓански иницијативи од Скопје побараа да престанат градежните работи на Водно за изградба на гасоводот од Скопје до Гостивар и нивно вклуч ...
ЗАПРЕ БЕТОНИРАЊЕТО НА БРЕГОТ ВО КАЛИШТА КАЈ СТРУГА

ЗАПРЕ БЕТОНИРАЊЕТО НА БРЕГОТ ВО КАЛИШТА КАЈ СТРУГА

Бетонирањето на крајбрежјето во реонот на селото Калишта, Струшко, започнато пред два дена, денес сопре. За тоа информираа од невладината „Тампон В’ал ...
ЗА 4 МЕСЕЦИ КАЗНИВМЕ 237 ВОЗАЧИ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ, ОДГОВАРААТ ОД МВР НА ОБВИНУВАЊАТА ОД ГРАЃАНИТЕ

ЗА 4 МЕСЕЦИ КАЗНИВМЕ 237 ВОЗАЧИ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ, ОДГОВАРААТ ОД МВР НА ОБВИНУВАЊАТА ОД ГРАЃАНИТЕ

Од први јануари до 15 април за брзо возење на улицата Борис Сарафов во населбата Ѓорче Петров, се казнети 237 граѓани, велат од Министерството за внат ...
1 844 845 846 847 848 1.017 8460 / 10169 НАПИСИ