Категорија: Гласај слободно

1 8 9 1094 / 94 НАПИСИ
ДИК: БРОЈКИТЕ ЗА СПОРНИТЕ ГЛАСАЧИ СЕ САМО ШПЕКУЛАЦИЈА

ДИК: БРОЈКИТЕ ЗА СПОРНИТЕ ГЛАСАЧИ СЕ САМО ШПЕКУЛАЦИЈА

Скопје, 17 март, 2016 - (META) Сè додека членовите на Државната изборна комисија не го усвојат извештајот за резултатите од вкрстените проверки, сите ...
УСТАВНИОТ СУД ГИ ДОВЕДЕ ВО ПРАШАЊЕ ИЗБОРИТЕ НА 5 ЈУНИ, СМЕТААТ ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

УСТАВНИОТ СУД ГИ ДОВЕДЕ ВО ПРАШАЊЕ ИЗБОРИТЕ НА 5 ЈУНИ, СМЕТААТ ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

Скопје, 17 март, 2016 - (META) Голем дел од активистите, граѓанските организации и опозициски партии сметаат дека вчерашната одлука на Уставниот суд, ...

АМНЕСТИЈАТА ЗА ИЗБОРЕН КРИМИНАЛ Е ПРОТИВ КРЕДИБИЛНИ ИЗБОРИ

Европската Унија очекува да се избегнуваат чекори кои ќе бидат во спротивност со Договорот од Пржино, по одлуката на Уставниот суд да ги укине изменит ...
СЕ ОДЛОЖУВА ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА НА ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК

СЕ ОДЛОЖУВА ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА НА ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК

Скопје, 17 март, 2016 (META)  На денешниот состанок на Државната изборна комисија, членовите на комисијата одлучиле да спроведат дополнителни тестови ...
1 8 9 1094 / 94 НАПИСИ