Категорија: Магазин

СДК Магазин

1 2 3 4 5 182 30 / 1817 НАПИСИ
НОВАТА ВЕРЗИЈА НА ВИРТУЕЛНИОТ АСИСТЕНТ „СЛАВЧО“ Е ДИЗАЈНИРАНА ДА ИМ ПОНУДИ ПОМОШ И ПОДДРШКА ЗА СИТЕ ПРАШАЊА НА КОРИСНИЦИТЕ НА „А1 МАКЕДОНИЈА“

НОВАТА ВЕРЗИЈА НА ВИРТУЕЛНИОТ АСИСТЕНТ „СЛАВЧО“ Е ДИЗАЈНИРАНА ДА ИМ ПОНУДИ ПОМОШ И ПОДДРШКА ЗА СИТЕ ПРАШАЊА НА КОРИСНИЦИТЕ НА „А1 МАКЕДОНИЈА“

Новата и усовршена верзија на виртуелниот асистент „Славчо“, базиран на вештачка интелигенција, е дизајнирана да понуди помош и поддршка за сите праша ...
ПОПУЛАЦИЈАТА НА ДИВИТЕ ЖИВОТНИ СЕ НАМАЛИЛА ЗА ДВЕ ТРЕТИНИ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

ПОПУЛАЦИЈАТА НА ДИВИТЕ ЖИВОТНИ СЕ НАМАЛИЛА ЗА ДВЕ ТРЕТИНИ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ

Светската популација на дивите животни се намалила за повеќе од две третини во изминатите 50 години, се вели во нов голем извештај на организацијата С ...
„РОЛИНГ СТОУНС“ ВО ЛОНДОН ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ПРВА ПРОДАВНИЦА НА СВЕТОТ

„РОЛИНГ СТОУНС“ ВО ЛОНДОН ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ПРВА ПРОДАВНИЦА НА СВЕТОТ

Тоа е место каде што посветен фан ќе може да потроши 535 фунти на кристален бокал, 110 фунти на јакна или 15 фунти на памучна заштитна маска, сето тоа ...
СТРУМИЧАНЕЦОТ КРСТЕВ СО „СТО КЕЦ“ СТАР 46 ГОДИНИ СТАСА ВО ЛОНДОН И ГО ПАРКИРАШЕ ПРЕД БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА

СТРУМИЧАНЕЦОТ КРСТЕВ СО „СТО КЕЦ“ СТАР 46 ГОДИНИ СТАСА ВО ЛОНДОН И ГО ПАРКИРАШЕ ПРЕД БАКИНГАМСКАТА ПАЛАТА

По пет дена возење низ повеќе држави со ,„застава 101“ стара 46 години, струмичанецот Драги Крстев стаса во Лондон. Автомобилот што го набави во Макед ...
ВЕ МОЛИМЕ ДА НЕ СВИРКАТЕ И НАВИВАТЕ, САМО РАКОПЛЕСКАЈТЕ – ВИЕНСКАТА ОПЕРА СО АПЕЛ ДО ПУБЛИКАТА ЈА ОТВОРА НОВАТА СЕЗОНА

ВЕ МОЛИМЕ ДА НЕ СВИРКАТЕ И НАВИВАТЕ, САМО РАКОПЛЕСКАЈТЕ – ВИЕНСКАТА ОПЕРА СО АПЕЛ ДО ПУБЛИКАТА ЈА ОТВОРА НОВАТА СЕЗОНА

Престижната Виенска опера денес ја почнува новата сезона со премиера на „Мадам Батерфлај“ од Пучини, со строги заштитни правила, шест месеци откако бе ...
ОД ВИЗБАТА НА ТИТИ ДО НАЈГОЛЕМИТЕ МАКЕДОНСКИ ХИТОВИ – ЖИВОТОТ НА ДРАГАН КАРАНФИЛОВСКИ-БОЈС ВО ФОКУСОТ НА „НЕЗАБОРАВ“  ВО БИТОЛА

ОД ВИЗБАТА НА ТИТИ ДО НАЈГОЛЕМИТЕ МАКЕДОНСКИ ХИТОВИ – ЖИВОТОТ НА ДРАГАН КАРАНФИЛОВСКИ-БОЈС ВО ФОКУСОТ НА „НЕЗАБОРАВ“ ВО БИТОЛА

„Валерија“, „Опасно сум вљубен во тебе“, „Ајде лулај ме нежно“, „Бели нарциси“ се само неколку бесмртни хитови од над 400 песни, од кои дури 250 се за ...
ОСАМЕНО ФЛАМИНГО СЕ ПОЈАВИ ВО ПРЕСПА МЕЃУ СТЕЊЕ И КОЊСКО

ОСАМЕНО ФЛАМИНГО СЕ ПОЈАВИ ВО ПРЕСПА МЕЃУ СТЕЊЕ И КОЊСКО

Туристите во преспанското село Стење деновиве имаат несекојдневна можност да уживаат крај езерото во друштво на фламинго. Семејството Митревски, кое с ...
СТРУМИЧАНЕЦОТ ДРАГАН КРСТЕВ ТРГНА ЗА АНГЛИЈА СО 47 ГОДИНИ СТАРА „ЗАСТАВА 101“, ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ ЗЕМАЛ ЦЕЛА ГАЈБА СО РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

СТРУМИЧАНЕЦОТ ДРАГАН КРСТЕВ ТРГНА ЗА АНГЛИЈА СО 47 ГОДИНИ СТАРА „ЗАСТАВА 101“, ЗА СЕКОЈ СЛУЧАЈ ЗЕМАЛ ЦЕЛА ГАЈБА СО РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Струмичанецот Дрaган Крстев тргна од родното село Ангелци за Англија со „застава 101“ старо половина век оти сакал да се вози по улиците на Лондон со ...
НАЈГОЛЕМИОТ БОРДЕЛ ВО ЕВРОПА ПРОГЛАСИ БАНКРОТ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

НАЈГОЛЕМИОТ БОРДЕЛ ВО ЕВРОПА ПРОГЛАСИ БАНКРОТ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

Најголемиот бордел во Европа банкротираше откако беше тешко погоден од коронамерките во Германија. Дванаесеткатниот бордел „Паша“ е едно од обележјата ...
ТРИВИТИ ПОЧНА СО ОБУКА НА ЛИЦА КОИ ОСТАНАЛЕ БЕЗ РАБОТА ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

ТРИВИТИ ПОЧНА СО ОБУКА НА ЛИЦА КОИ ОСТАНАЛЕ БЕЗ РАБОТА ВО ПАНДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

Тривити, првиот македонски интернет пребарувач за луѓето кои бараат работа и за компаниите кои вработуваат, го отвори својот Кариерен центар и започна ...
1 2 3 4 5 182 30 / 1817 НАПИСИ