Категорија: Магазин

СДК Магазин

1 3 4 5 6 7 128 50 / 1277 НАПИСИ
СЕ ЗАПИШАВ ВО РЕГИСТАРОТ ЗА ДАРИТЕЛИ НА КОСКЕНА СРЦЕВИНА, ПА МОЖЕ И ЌЕ СПАСАМ НЕЧИЈ ЖИВОТ, ВЕЛИ СЕСТРА КОТЕВСКА КОЈА ТРЧАШЕ НА СКОПСКИОТ МАРАТОН

СЕ ЗАПИШАВ ВО РЕГИСТАРОТ ЗА ДАРИТЕЛИ НА КОСКЕНА СРЦЕВИНА, ПА МОЖЕ И ЌЕ СПАСАМ НЕЧИЈ ЖИВОТ, ВЕЛИ СЕСТРА КОТЕВСКА КОЈА ТРЧАШЕ НА СКОПСКИОТ МАРАТОН

Стотина лекари, медицински сестри здравствени работници од скопските клиники, здруженија на пациенти за ретки болести и за цистична фиброза денес со с ...
РЕЧИСИ 70.000 ШИШЕНЦА СО ВОДА ЗА СКОПСКИТЕ МАРАТОНЦИ ЌЕ СЕ ДЕЛАТ НА 10 ЛОКАЦИИ ВДОЛЖ ПАТЕКАТА

РЕЧИСИ 70.000 ШИШЕНЦА СО ВОДА ЗА СКОПСКИТЕ МАРАТОНЦИ ЌЕ СЕ ДЕЛАТ НА 10 ЛОКАЦИИ ВДОЛЖ ПАТЕКАТА

Повеќе од 69.000 единици вода се обезбедени за 15. издание на Виз ер Скопски маратон, што ќе се трча утре. Таа ќе се дели на десет водни станици, што ...
КРАЛОТ НА ТАЈЛАНД ПРЕД КРУНИСУВАЊЕТО СЕ ОЖЕНИ СО СВОЈА ТЕЛОХРАНИТЕЛКА

КРАЛОТ НА ТАЈЛАНД ПРЕД КРУНИСУВАЊЕТО СЕ ОЖЕНИ СО СВОЈА ТЕЛОХРАНИТЕЛКА

Кралот на Тајланд се ожени со заменик-шефицата на своето лично обезбедување и ја назначи за кралица, само неколку дена пред да почнат церемониите на н ...
МАКРОН И МАТАРЕЛА ЗАЕДНО ЈА ПРОСЛАВИЈА 500-ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ДА ВИНЧИ

МАКРОН И МАТАРЕЛА ЗАЕДНО ЈА ПРОСЛАВИЈА 500-ГОДИШНИНАТА ОД СМРТТА НА ДА ВИНЧИ

Претседателите на Франција и на Италија Емануел Макрон и Серџо Матарела денес го посетија гробот на италијанскиот ренесансен гениј Леонардо да Винчи в ...
ЊУЈОРК ДОБИ УЛИЦА СЕЗАМ ВО ЧЕСТ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ДЕТСКА СЕРИЈА

ЊУЈОРК ДОБИ УЛИЦА СЕЗАМ ВО ЧЕСТ НА ЛЕГЕНДАРНАТА ДЕТСКА СЕРИЈА

Улица Сезам сега навистина постои во Њујорк. По повод 50 години од популарната детска куклена програма, градските власти на Њујорк одлучија и офици ...
ЖЕНА ОД УГАНДА САМА СЕ ГРИЖИ ЗА 38 ДЕЦА, ЗА 27 ГОДИНИ РОДИЛА НЕКОЛКУ БЛИЗНАЦИ, ТРОЈКИ И ЧЕТВОРКИ

ЖЕНА ОД УГАНДА САМА СЕ ГРИЖИ ЗА 38 ДЕЦА, ЗА 27 ГОДИНИ РОДИЛА НЕКОЛКУ БЛИЗНАЦИ, ТРОЈКИ И ЧЕТВОРКИ

Маријам Набатанзи од Уганда родила близнаци една година откако се омажила на 12-годишна возраст. Таа денес има вкупно 38 деца, откако во меѓувреме ушт ...
ИТАЛИЈАНСКИ НАУЧНИЦИ ЌЕ ИЗЛОЖАТ ПРАМЕН КОСА ЗА КОЈ ТВРДАТ ДЕКА Е НА ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

ИТАЛИЈАНСКИ НАУЧНИЦИ ЌЕ ИЗЛОЖАТ ПРАМЕН КОСА ЗА КОЈ ТВРДАТ ДЕКА Е НА ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Двајца италијански експерти се подготвуваат да направат ДНК тест на прамен од коса за кој тие велат дека можеби е на Леонардо да Винчи. Праменот би ...
„МОЌТА НА СТОЈКО“ – НАЦРТАЛЕ ПЕНИС ОКОЛУ ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ, ГРАДОТ ВЕДНАШ ГИ ПОПРАВИЛ

„МОЌТА НА СТОЈКО“ – НАЦРТАЛЕ ПЕНИС ОКОЛУ ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ, ГРАДОТ ВЕДНАШ ГИ ПОПРАВИЛ

Уличните дупки во британскиот град Мидлсборо се асфалтирани два дена откако околу нив беа нацртани графити во вид на пенис. Фалусовидните симбо ...
ПИЦЕРИЈА „КОЗА НОСТРА“, ПАСТА „ПАТРОН“, ЗАЧИН „МАФИЈА ШУТИНГ“, ИТАЛИЈАНЦИТЕ СЕ ЛУТАТ КОГА СТРАНЦИТЕ ГО КОРИСТАТ ЗБОРОТ „МАФИЈА“ ЗА РЕКЛАМА НА ИТАЛИЈАНСКИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ПИЦЕРИЈА „КОЗА НОСТРА“, ПАСТА „ПАТРОН“, ЗАЧИН „МАФИЈА ШУТИНГ“, ИТАЛИЈАНЦИТЕ СЕ ЛУТАТ КОГА СТРАНЦИТЕ ГО КОРИСТАТ ЗБОРОТ „МАФИЈА“ ЗА РЕКЛАМА НА ИТАЛИЈАНСКИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Натписот „Коза ностра“ стои над влезот во ресторанот во Келн. До него има и силуета на маж со шапка, и напишано: „Само за почесни гости!“. „Коза но ...
МАЖ ПРЕТЕПАН ПРЕД КИНО ВО ХОНГКОНГ ЗАШТО ОТКРИВАЛ СПОЈЛЕРИ ОД „ОДМАЗДНИЦИ 4“

МАЖ ПРЕТЕПАН ПРЕД КИНО ВО ХОНГКОНГ ЗАШТО ОТКРИВАЛ СПОЈЛЕРИ ОД „ОДМАЗДНИЦИ 4“

Маж бил натепан во Хонгконг откако пред киното во коешто се прикажувал „Одмаздници: завршница“ на цел глас откривал спојлери од филмот. Цитирајќи л ...
1 3 4 5 6 7 128 50 / 1277 НАПИСИ