Категорија: Makедонија

1 665 666 667 668 669 716 6670 / 7155 НАПИСИ
РОМАНТИКА ВО РЕВОЛУЦИЈАТА,БАКНЕЖ И ЦВЕЌЕ ЗА МЛАД ПОЛИЦАЕЦ ОД ДЕМОНСТРАНТКА

РОМАНТИКА ВО РЕВОЛУЦИЈАТА,БАКНЕЖ И ЦВЕЌЕ ЗА МЛАД ПОЛИЦАЕЦ ОД ДЕМОНСТРАНТКА

Шарените револуционери уште еднаш покажаа дека се романтични. На пат од Влада кон Собранието, пред канцеларијата на Претседателот Ѓорге Иванов една де ...
ТИГРЕСТИ ЛИСИЦИ ЗА МИЛЕ, ЧАТАЛОТ СО ТЕГНАЛО ЈА БОИ ВЛАДАТА

ТИГРЕСТИ ЛИСИЦИ ЗА МИЛЕ, ЧАТАЛОТ СО ТЕГНАЛО ЈА БОИ ВЛАДАТА

Кафезот со затворениците стигна пред Влада. Демонстрантите воделе посебна грижа за лисиците на рацете на аболицираните. Поранешниот министер за трансп ...
ШАРЕНИТЕ ГИ СТАВИЈА ВО КАФЕЗ АБОЛИЦИРАНИТЕ

ШАРЕНИТЕ ГИ СТАВИЈА ВО КАФЕЗ АБОЛИЦИРАНИТЕ

Кафез во кој се затворени аболицираните ја предводи колоната демонстранти која се движи кон Владата. Пред да тргнат, демонстрантите ставија кукли со л ...
ШАРЕНИТЕ НА ВЛАШКИ ПОРАЧУВААТ „НЕ ЗА КРИМИНАЛОТ, НЕ ЗА АБОЛИЦИЈАТА“

ШАРЕНИТЕ НА ВЛАШКИ ПОРАЧУВААТ „НЕ ЗА КРИМИНАЛОТ, НЕ ЗА АБОЛИЦИЈАТА“

Вечерашната шарена револуција е посветена на Власите во Македонија по повод 23 мај, Денот на Власите. Централниот транспарент е на влашки и порачу ...
КАТИЦА НА КОМЕМОРАЦИЈА НА НА СИЦИЛИЈАНСКИОТ ЛОВЕЦ НА МАФИЈАШИ ФАЛКОНЕ

КАТИЦА НА КОМЕМОРАЦИЈА НА НА СИЦИЛИЈАНСКИОТ ЛОВЕЦ НА МАФИЈАШИ ФАЛКОНЕ

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева денеска во Палермо, Италија учествува на комеморацијата во чест на сицилијанскиот истражен судија Џовани ...
ПРОМЕТЕЈ И ОБЛЕЧЕН ГИ ЗАСРАМИ ЖЕНИТЕ

ПРОМЕТЕЈ И ОБЛЕЧЕН ГИ ЗАСРАМИ ЖЕНИТЕ

Група мајки на ученици од неколку скопски школи, организирани од учителките и директорите на школите, во петокот се обидоа да направат акција за чисте ...
ГЕРМАНИЈА ПРЕДУПРЕДИ ДЕКА ПОВЕЌЕ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ИГРА СО ТРПЕНИЕТО НА МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА

ГЕРМАНИЈА ПРЕДУПРЕДИ ДЕКА ПОВЕЌЕ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ИГРА СО ТРПЕНИЕТО НА МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА

Германија е „екстремно загрижена за внатрешно-политичката состојба во Македонија“, порача денеска од Брисел германскиот државен министер за Европа, Ми ...
КАЛАЈЏИЕВ ЌЕ ПЛАТИ 50 ЕВРА КАЗНА ЗА ФРЛАЊЕ БОЈА НА ПРОТЕСТ

КАЛАЈЏИЕВ ЌЕ ПЛАТИ 50 ЕВРА КАЗНА ЗА ФРЛАЊЕ БОЈА НА ПРОТЕСТ

Проф. Гордан Калајџиев, прeтседател на Хелсиншкиот комитет на Македонија и професор на Правниот факултет на УКИМ, е казнет со парична казна од 50 евра ...
ЧАВКОВ ИМА КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ ЗА СМЕНАТА НА ШЕФОТ НА АЛФИТЕ

ЧАВКОВ ИМА КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ ЗА СМЕНАТА НА ШЕФОТ НА АЛФИТЕ

Министерот за внатрешни работи Митко Чавков, со разрешувањето на Примислав Димовски од шеф на полициските “алфи“ го повредил членот 50 став 3 од Закон ...
ГОРДАН КАЛАЈЏИЕВ НА ИНФОРМАТИВЕН РАЗГОВОР ВО ПОЛИЦИЈА ПОРАДИ УЧЕСТВО НА ПРОТЕСТИ

ГОРДАН КАЛАЈЏИЕВ НА ИНФОРМАТИВЕН РАЗГОВОР ВО ПОЛИЦИЈА ПОРАДИ УЧЕСТВО НА ПРОТЕСТИ

Проф. Гордан Калајџиев, прeтседател на Хелсиншкиот Комитет на Македонија и професор на Правниот факултет на УКИМ, утрово во 9 часот е повикан на инфор ...
1 665 666 667 668 669 716 6670 / 7155 НАПИСИ