Таг: 100 згради

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ СЕ ПРЕСЕЛИ СПРОТИ СОБОРНИОТ ХРАМ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ СЕ ПРЕСЕЛИ СПРОТИ СОБОРНИОТ ХРАМ

Седиштето на Еуролинк осигурување, заедно со централната филијала на компанијата се преместуваат на нова адреса на ул. „Пиринска“ бр.23, Скопје, спрот ...
НАТО ВО ПЛАМЕН

НАТО ВО ПЛАМЕН

1 Полицијата има индиции кој ги пали контејнерите низ Скопје. Имаме симултано палење контејнери на повеќе локации низ градот, во ист ден имаме пожари ...
2 / 2 НАПИСИ