Таг: 11 декември

1 220 / 20 НАПИСИ
ИЗБОРИТЕ ВИСАТ ПОРАДИ НЕЗАВРШЕНАТА РАБОТА НА СОБРАНИЕТО И НА УСТАВНИОТ СУД

ИЗБОРИТЕ ВИСАТ ПОРАДИ НЕЗАВРШЕНАТА РАБОТА НА СОБРАНИЕТО И НА УСТАВНИОТ СУД

За 14 дена, до 12 октомври кога се распушта Собранието, пратениците треба да ги корегираат Изборните единици поради поголемиот број гласачи во 6-тата ...
СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ПРЕОДНАТА ВЛАДА

СОБРАНИЕТО ЈА ИЗГЛАСА ПРЕОДНАТА ВЛАДА

Собранието ги избра новите министри во техничката влада која треба да ги спроведе изборите на 11 декември. Во кусата расправа, премиерот Емил Димитрие ...
САКАМ ЛУЃЕТО ДА РАСКАЖУВААТ ШТО ВИДЕЛЕ НА МТВ, ВЕЛИ ПРЕДИЗБОРНАТА УРЕДНИЧКА САНТА АРГИРОВА

САКАМ ЛУЃЕТО ДА РАСКАЖУВААТ ШТО ВИДЕЛЕ НА МТВ, ВЕЛИ ПРЕДИЗБОРНАТА УРЕДНИЧКА САНТА АРГИРОВА

Новата уредничка на информативната програма на јавниот сервис Санта Аргирова е убедена дека и покрај кусиот период од само 100 дена пред изборите може ...
ПРИВРЕМЕНА ВЛАДА В ПЕТОК ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

ПРИВРЕМЕНА ВЛАДА В ПЕТОК ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

Предвремените парламентарни избори ќе се одржат на 11 декември, а преодната влада што ќе ги спроведе ќе се избере в петок, стои во договорот што вечер ...
ИЗБОРИ ЌЕ ИМА НА 11 ДЕКЕМВРИ

ИЗБОРИ ЌЕ ИМА НА 11 ДЕКЕМВРИ

Предвремените парламентарни избори ќе се одржат на 11 декември, соопштија лидерите по завршувањето на речиси 6-часовната лидерска средба во Клубот на ...
ГРУЕВСКИ ВЕЛИ ВМРО-ДПМНЕ ПРИФАТИ СЀ ШТО БАРАШЕ СДСМ, САМО ДА ИМА ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

ГРУЕВСКИ ВЕЛИ ВМРО-ДПМНЕ ПРИФАТИ СЀ ШТО БАРАШЕ СДСМ, САМО ДА ИМА ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски порано ја напушти денешната лидерска средба во Клубот на пратеници на која се договараат деталите за изборите ко ...
ПРЖИНСКИТЕ ЗАКОНИ ПРЕД ПРАТЕНИЦИТЕ, ОТВАРААТ ПАТ ЗА ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

ПРЖИНСКИТЕ ЗАКОНИ ПРЕД ПРАТЕНИЦИТЕ, ОТВАРААТ ПАТ ЗА ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

Денеска или најдоцна до утре Собранието ќе треба да ги изгласа законските измени кои четирите партии потписници на Пржинскиот договор ги договорија ми ...
ЗАКОНОТ ЗА ВЛАДИНИ РЕКЛАМИ ЌЕ ГО ЧЕКА НОВИОТ СОБРАНИСКИ СОСТАВ

ЗАКОНОТ ЗА ВЛАДИНИ РЕКЛАМИ ЌЕ ГО ЧЕКА НОВИОТ СОБРАНИСКИ СОСТАВ

Законот за владино рекламирање во медиумите што Владата го предложи и го достави до пратениците на прво собраниско читање, во предизборниот период ќе ...
В ПЕТОК СОБРАНИЕТО ЌЕ ГИ ГЛАСА ЗАКОНОТ ЗА ВЛАДА, МВР И ЗА МЕДИУМИ

В ПЕТОК СОБРАНИЕТО ЌЕ ГИ ГЛАСА ЗАКОНОТ ЗА ВЛАДА, МВР И ЗА МЕДИУМИ

Четирите политички партии потписници на Пржинскиот договор вчера ги усогласија документите кои треба да отворат пат за избори на 11 декември. Ако се о ...
ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ АКО НЕДЕЛАВА ПАДНЕ ДОГОВОР И ЗА ПОЛИЦИЈАТА

ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ АКО НЕДЕЛАВА ПАДНЕ ДОГОВОР И ЗА ПОЛИЦИЈАТА

Предвремените парламентарни избори во Македонија би можеле да се одржат на 11 декември годинава, ако СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во текот на неделава се договор ...
1 220 / 20 НАПИСИ