Таг: 3Д принт технологија

ПРВПАТ ВГРАДЕНО ВЕШТАЧКО РАМО СО КОРИСТЕЊЕ 3Д ТЕХНОЛОГИЈА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

ПРВПАТ ВГРАДЕНО ВЕШТАЧКО РАМО СО КОРИСТЕЊЕ 3Д ТЕХНОЛОГИЈА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

Во болницата „8 Септември“ е вградено вештачко рамо со помош на инструментариум изработен со 3Д принт технологија. Тоа е прв таков оперативен зафат во ...
1 / 1 НАПИСИ