Таг: 45 сантиметри

ВО МОСКВА ЗА ДВА ДЕНА НАВРНА СНЕГ КОЛКУ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ, УРНАТ 100-ГОДИШЕН РЕКОРД

ВО МОСКВА ЗА ДВА ДЕНА НАВРНА СНЕГ КОЛКУ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ, УРНАТ 100-ГОДИШЕН РЕКОРД

Снежните врнежи во Москва се најобилните во еден век, соопшти кабинетот на московскиот градоначалник, бидејќи од повеќекратните бури за два дена во гл ...
1 / 1 НАПИСИ