Таг: 7 мај

БИЛЕТИ ЗА ЛИТУРГИЈАТА НА ПАПАТА НА 7 МАЈ ИМА НА УШТЕ ТРИ ЛОКАЦИИ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

БИЛЕТИ ЗА ЛИТУРГИЈАТА НА ПАПАТА НА 7 МАЈ ИМА НА УШТЕ ТРИ ЛОКАЦИИ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Од утре до 3 мај, уште на три локации во центарот на Скопје ќе може да се добијат бесплатни билети за литургијата на папата Фрањо на Плоштад Македониј ...
ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ ЦЕЛ ДЕН ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН ЗА ПОСЕТАТА НА ПАПАТА, БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ И АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ ЦЕЛ ДЕН ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН ЗА ПОСЕТАТА НА ПАПАТА, БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ И АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

На 7 мај за време на посетата на папата Фрањо на Скопје, затворен за сообраќај ќе биде центарот на градот односно појасот „Голем ринг“ од 6 часот наут ...
НА МИСАТА НА ПАПАТА НА ПЛОШТАД САМО СО ПРОПУСНИЦА, КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ЌЕ ГИ ИЗДАВА БЕСПЛАТНО

НА МИСАТА НА ПАПАТА НА ПЛОШТАД САМО СО ПРОПУСНИЦА, КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ЌЕ ГИ ИЗДАВА БЕСПЛАТНО

Сите граѓани и верници–католици, кои сакаат да присуствуваат на мисата на плоштадот „Македонија“ на 7 мај 2019 година која ќе ја одржи Папата Фрањо во ...
3 / 3 НАПИСИ