Таг: Агенција за електронски комуникации

ДРЖАВНАТА АЕК КУПУВА 7 КОЛИ, ЕКРАНОТ МОРА ДА БИДЕ ПОГОЛЕМ ОД 10 ИНЧИ И ДА ИМА ГРЕЕЊЕ НА ПРЕДНИ И ЗАДНИ СЕДИШТА

ДРЖАВНАТА АЕК КУПУВА 7 КОЛИ, ЕКРАНОТ МОРА ДА БИДЕ ПОГОЛЕМ ОД 10 ИНЧИ И ДА ИМА ГРЕЕЊЕ НА ПРЕДНИ И ЗАДНИ СЕДИШТА

Државната Агенција за електронски комуникации АЕК) распиша оглас за набавка на 7 автомобили, со вкупна вредност од околу 200 илјади евра. Станува збор ...
АНТЕНСКИОТ СТОЛБ НА ВОДНО ШТО ГО ГРАДИ АЕК ПОСКАПЕ ЗА 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА

АНТЕНСКИОТ СТОЛБ НА ВОДНО ШТО ГО ГРАДИ АЕК ПОСКАПЕ ЗА 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА

Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) годинава ќе потроши 53,4 милиони денари или 869.455 евра повеќе од претходно планираните средства. Со н ...
КАБЕЛСКИ ОПЕРАТОР ЌЕ ТУЖИ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ ЛИЦЕ СО НАРУШЕН ПСИХОФИЗИЧКИ РАЗВОЈ

КАБЕЛСКИ ОПЕРАТОР ЌЕ ТУЖИ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ ЛИЦЕ СО НАРУШЕН ПСИХОФИЗИЧКИ РАЗВОЈ

  Кабелски оператор му пополнил формулар и заверил двегодишен договор за услуги со 27-годишен клиент без деловна способност. Неговата деловна ...
АЕК ИЗЛАЖА – МОБИЛНАТА ТЕЛЕФОНИЈА СЕПАК ПОСКАПЕ СО СПОЈУВАЊЕТО НА „ВИП„ И „ОНЕ“

АЕК ИЗЛАЖА – МОБИЛНАТА ТЕЛЕФОНИЈА СЕПАК ПОСКАПЕ СО СПОЈУВАЊЕТО НА „ВИП„ И „ОНЕ“

За само три месеци од спојувањето на двете компании „Вип” и „Оне”, просечна цена за минута разговор во мобилната телефонија се зголемила за над 15 про ...
4 / 4 НАПИСИ