Таг: Агенција за катастар

ФИЛХАРМОНИЈАТА СЕ ПУШТА БЕЗ ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ, НЕ Е ЗАВЕДЕНА ВО КАТАСТАР

ФИЛХАРМОНИЈАТА СЕ ПУШТА БЕЗ ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ, НЕ Е ЗАВЕДЕНА ВО КАТАСТАР

Објектот на концертната сала на Македонската филхармонија не постои во скопскиот Катастар. Објектот не е запишан, а парцелата сè уште се води како кам ...
КАТАСТАР СЕЛЕКТИВНO ДАВА ИМОТНИ ЛИСТОВИ ЗА СТАНАРИ НА ИСТА ЗГРАДА

КАТАСТАР СЕЛЕКТИВНO ДАВА ИМОТНИ ЛИСТОВИ ЗА СТАНАРИ НА ИСТА ЗГРАДА

Народниот правобранител констатира кршење на правата на станари на улица Јордан Мијалков број 46 во Скопје од Центарот за катастар на недвижности - Ск ...
2 / 2 НАПИСИ