Таг: Академија

ФРАНЦУСКАТА МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЈА ПРЕДЛАГА ВТОРАТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОВИД ДА СЕ ПРИМА ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗА МОЖЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ДА ЈА ДОБИЈАТ ПРВАТА ДОЗА

ФРАНЦУСКАТА МЕДИЦИНСКА АКАДЕМИЈА ПРЕДЛАГА ВТОРАТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОВИД ДА СЕ ПРИМА ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ ЗА МОЖЕ ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ ДА ЈА ДОБИЈАТ ПРВАТА ДОЗА

Француската Академија на медицината повика периодот меѓу две дози на вакцината против ковид-19 да биде продолжен од шест недели на шест месеци, за вак ...
КОНЕЧНА ЛИСТА ЗА ИДНИ СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ, АКАДЕМИЈАТА ОБЈАВИ КОИ 60 СЛУШАТЕЛИ ПОЧНУВААТ ШКОЛА ВО СЕПТЕМВРИ

КОНЕЧНА ЛИСТА ЗА ИДНИ СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ, АКАДЕМИЈАТА ОБЈАВИ КОИ 60 СЛУШАТЕЛИ ПОЧНУВААТ ШКОЛА ВО СЕПТЕМВРИ

По долготраен процес кој траеше повеќе од една година, проследен и со жалби до Управниот и Вишиот управен суд, Академијата за судии и јавни обвинители ...
КРСТЕ РОЏЕВСКИ СО КОНЦЕРТ ВО ЊУЈОРК ГО ПРОМОВИРА „ГОРЧЛИВИ БАДЕМИ“

КРСТЕ РОЏЕВСКИ СО КОНЦЕРТ ВО ЊУЈОРК ГО ПРОМОВИРА „ГОРЧЛИВИ БАДЕМИ“

„Горчливи бадеми“ (Bitter Almonds), вториот албум на македонскиот гитарист, пејач и кантавтор Крсте Роџевски, кој живее и работи како психијатар во Њу ...
3 / 3 НАПИСИ