Таг: Алкалоид Ад Скопје

„АЛКАЛОИД“ И ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“ ДОНИРАА 170.000 ЕВРА НА БОЛНИЦАТА ВО КАВАДАРЦИ

„АЛКАЛОИД“ И ФОНДАЦИЈАТА „ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“ ДОНИРАА 170.000 ЕВРА НА БОЛНИЦАТА ВО КАВАДАРЦИ

„Алкалоид АД Скопје“ донираше 10.500.000 денари (170.000 евра) на Општа болница со проширена дејност во Кавадарци, комплетно опремувајќи го Интерниот ...
„АЛКАЛОИД“ ПРЕДУПРЕДИ ДЕКА НА ПАЗАРОТ СЕ ПОЈАВИЈА ФАЛСИФИКАТИ НА СРЕДСТВАТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ЕКОСАЛ И ДЕЗИНТАЛ

„АЛКАЛОИД“ ПРЕДУПРЕДИ ДЕКА НА ПАЗАРОТ СЕ ПОЈАВИЈА ФАЛСИФИКАТИ НА СРЕДСТВАТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ЕКОСАЛ И ДЕЗИНТАЛ

„Алкалоид АД Скопје“ предупреди дека на пазарот се појавија производи кои се фалсификати на средствата за дезинфекција Ecosal® и Dezintal®, кои се заш ...
„АЛКАЛОИД“ ДОНИРА 200.000 ЕВРА ЗА БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ И ГИ НАМАЛУВА ЦЕНИТЕ НА 158 СВОИ ПРОИЗВОДИ

„АЛКАЛОИД“ ДОНИРА 200.000 ЕВРА ЗА БОРБАТА ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ И ГИ НАМАЛУВА ЦЕНИТЕ НА 158 СВОИ ПРОИЗВОДИ

„Алкалоид АД Скопје“ донира 12.300.000 денари (200.000 евра) на наменската донаторска сметка на Министерството за здравство, отворена за справување со ...
„АЛКАЛОИД“ ВО 2019 ОСТВАРИ РАСТ НА ПРОДАЖБИТЕ ОД 13%, РАСТ НА НЕТО ДОБИВКАТА ОД 18% И 218 НОВИ ВРАБОТУВАЊА

„АЛКАЛОИД“ ВО 2019 ОСТВАРИ РАСТ НА ПРОДАЖБИТЕ ОД 13%, РАСТ НА НЕТО ДОБИВКАТА ОД 18% И 218 НОВИ ВРАБОТУВАЊА

„Алкалоид“ оствари раст на консолидираните продажби од 13%, раст на консолидираната нето добивка од 18% и 218 нови вработувања во периодот јануари-дек ...
„АЛКАЛОИД“ ЌЕ ИНВЕСТИРА 11 МИЛИОНИ ЕВРА ВО НОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ КАПАЦИТЕТИ

„АЛКАЛОИД“ ЌЕ ИНВЕСТИРА 11 МИЛИОНИ ЕВРА ВО НОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ КАПАЦИТЕТИ

„Алкалоид“ ќе инвестира 11 милиони евра во проширувањето на своите производствени капацитети, кои ќе се простираат на површина од 7.000 квадратни метр ...
„АЛКАЛОИД“ СО РАСТ ОД 8% ВО 2018, ИНВЕСТИЦИИТЕ ЗГОЛЕМЕНИ ЗА 26%

„АЛКАЛОИД“ СО РАСТ ОД 8% ВО 2018, ИНВЕСТИЦИИТЕ ЗГОЛЕМЕНИ ЗА 26%

„Алкалоид АД Скопје“ објави дека остварил значителни позитивни финансиски резултати во периодот јануари-декември 2018. Според неревидираниот единеч ...
АЛКАЛОИД СО РАСТ НА ДОБИВКАТА ОД 4 ОТСТО И 105 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА ОД ГОДИНАТА

АЛКАЛОИД СО РАСТ НА ДОБИВКАТА ОД 4 ОТСТО И 105 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА ОД ГОДИНАТА

„Алкалоид“ реализираше раст на консолидираниот извоз од 8 отсто, раст на консолидираната нето добивка од 4 отсто, инвестиции во износ од 561,4 милиони ...
„АЛКАЛОИД“ ЈА ЗАВРШИ 2017 ГОДИНА СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 10 ОТСТО И 143 НОВИ ВРАБОТУВАЊА

„АЛКАЛОИД“ ЈА ЗАВРШИ 2017 ГОДИНА СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 10 ОТСТО И 143 НОВИ ВРАБОТУВАЊА

„Алкалоид АД. Скопје“ во 2017 имаше раст од 10 отсто на консолидираните продажби, раст од 11 отсто на консолидираната нето добивка, инвестиции од 861, ...
8 / 8 НАПИСИ