Таг: „Алкалоид АД“

„АЛКАЛОИД“ Е ЕДЕН ОД СТОЛБОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА, ВЕЛИ В. Д. ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГРАФ

„АЛКАЛОИД“ Е ЕДЕН ОД СТОЛБОВИТЕ НА МАКЕДОНСКАТА ЕКОНОМИЈА, ВЕЛИ В. Д. ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГРАФ

„Алкалоид“ е успешна и организирана компанија, еден од столбовите на македонската економија, изјави в. д. амбасадорот на Германија, Ото Граф по денешн ...
ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА НА ПАТИШТАТА ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН, ТЕМА НА ДВОДНЕВНИОТ САМИТ100 ШТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

ЕЛЕКТРИФИКАЦИЈА НА ПАТИШТАТА ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН, ТЕМА НА ДВОДНЕВНИОТ САМИТ100 ШТО ЌЕ СЕ ОДРЖИ ВО СКОПЈЕ

Електрификација на патиштата од регионот на Западен Балкан за да се воведат електромобили, ќе биде една од темите за која ќе се разговара на дводневни ...
АЛКАЛОИД СО ЗГОЛЕМЕНА ДОБИВКА ОД 12% ВО ПРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ ОД ГОДИНАВА, СООПШТИ КОМПАНИЈАТА

АЛКАЛОИД СО ЗГОЛЕМЕНА ДОБИВКА ОД 12% ВО ПРВИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ ОД ГОДИНАВА, СООПШТИ КОМПАНИЈАТА

Фармацевтската компанија „Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари – март 2017 година, соопшти компанијата. С ...
3 / 3 НАПИСИ