Таг: Алкалоид

1 2 3 4 9 20 / 87 НАПИСИ
„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВA ЛАБОРАТОРИJA ЗА КОНТРОЛА НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ, ИНВЕСТИЦИЈАТА ЧИНИ 720.000 ЕВРА

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВA ЛАБОРАТОРИJA ЗА КОНТРОЛА НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ, ИНВЕСТИЦИЈАТА ЧИНИ 720.000 ЕВРА

Компанијата „Алкалоид“ отвори нови лабораториски капацитети за контрола и за следење на квалитетот на производите со површина од 400 метри квадратни. ...
„АЛКАЛОИД“ ОСТВАРИ РЕКОРДЕН ИЗВОЗ ОД 122 МИЛИОНИ ЕВРА И ИНВЕСТИЦИИ ОД 13,7 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2022

„АЛКАЛОИД“ ОСТВАРИ РЕКОРДЕН ИЗВОЗ ОД 122 МИЛИОНИ ЕВРА И ИНВЕСТИЦИИ ОД 13,7 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2022

„Алкалоид“ оствари рекорден извоз од над 122 милиони евра, инвестиции од 13,7 милиони евра и 161 ново вработување во периодот јануари-септември 2022. ...
ЌЕ БИДЕ ТЕШКО, НО ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА РАЗВОЈ, КАЖА МУКАЕТОВ НА ФОРУМ ВО БЕЛГРАД

ЌЕ БИДЕ ТЕШКО, НО ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА РАЗВОЈ, КАЖА МУКАЕТОВ НА ФОРУМ ВО БЕЛГРАД

Генералниот директор и Претседател на УО на „Алкалоид“ Живко Мукаетов на Форумот на менаџери вчера во Белград кажа дека и покрај тоа што глобалната зд ...
„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ ФИРМА ВО РОМАНИЈА, СЕДМА ПО РЕД ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ ФИРМА ВО РОМАНИЈА, СЕДМА ПО РЕД ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Компанијата „Алкалоид“ отвори нова фирма во Романија по неколкугодишното присуство и успешно работење на романскиот пазар, соопшти фармацевтската комп ...
ДЕЛЕГАЦИЈА НА АМЕРИКАНСКИОТ СОВЕТ НА МЛАДИ ПОЛИТИЧКИ ЛИДЕРИ ГО ПОСЕТИ АЛКАЛОИД ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СО НАЧИНОТ НА РАБОТА

ДЕЛЕГАЦИЈА НА АМЕРИКАНСКИОТ СОВЕТ НА МЛАДИ ПОЛИТИЧКИ ЛИДЕРИ ГО ПОСЕТИ АЛКАЛОИД ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СО НАЧИНОТ НА РАБОТА

Делегација на Американскиот совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders – ACYPL), во придружба на претставници од Амб ...
АЛКАЛОИД Е МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ, КАЖА ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА ХОЛШТАЈН ПО ПОСЕТАТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА КОМПАНИЈА

АЛКАЛОИД Е МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ, КАЖА ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА ХОЛШТАЈН ПО ПОСЕТАТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА КОМПАНИЈА

Делегација на Германската амбасада во Скопје, предводена од Нејзината екселенција, амбасадорката Анке Холштајн, оствари работна посета на „Алкалоид“, ...
„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВ МАГАЦИН ЗА ФАРМАЦЕВТСКИ СУРОВИНИ КОЈ ЧИНИ  1,3 МИЛИОНИ ЕВРА

„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВ МАГАЦИН ЗА ФАРМАЦЕВТСКИ СУРОВИНИ КОЈ ЧИНИ  1,3 МИЛИОНИ ЕВРА

Компанијата „Алкалоид“ отвори нов магацин за фармацевтски суровини и за примарна амбалажа, соопшти компанијата. Изградбата траеше 15 месеци, а овој ...
ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРИВАТНИ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА, „АЛКАЛОИД“ Е НАЈПОСАКУВАНАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ, СПОРЕД АНКЕТА НА ВРАБОТУВАЊЕ.МК

ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРИВАТНИ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА, „АЛКАЛОИД“ Е НАЈПОСАКУВАНАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ, СПОРЕД АНКЕТА НА ВРАБОТУВАЊЕ.МК

Kомпанијата „Алкалоид“ е најпосакуваната за вработување споредбено со наголемите приватни компании во Македонија, наброени во анкетата на вработување. ...
„АЛКАЛОИД“ ПРОГЛАСЕНА ЗА КОМПАНИЈА КОЈА НАЈМНОГУ ИНВЕСТИРА ВО БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО НА ВРАБОТЕНИТЕ

„АЛКАЛОИД“ ПРОГЛАСЕНА ЗА КОМПАНИЈА КОЈА НАЈМНОГУ ИНВЕСТИРА ВО БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО НА ВРАБОТЕНИТЕ

,Алкалоид“ е прогласена за компанија која најмногу инвестира во безбедноста и здравјето на своите вработени, соопштија од најголемата фармацевстка ком ...
„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА

„АЛКАЛОИД“ ПУШТИ ВО УПОТРЕБА НОВА ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА

„Алкалоид“ пушти во употреба нова фабрика за производство на концентрати за хемодијализа, со потребните магацински простории за суровини, амбалажа и з ...
1 2 3 4 9 20 / 87 НАПИСИ