Таг: Алкалоид

1 2 3 4 5 11 30 / 101 НАПИСИ
„АЛКАЛОИД“ СО ПРОДАЖБИ ОД 70,5 МИЛИОНИ ЕВРА И СО ЗГОЛЕМЕН ИЗВОЗ ЗА 28% ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-МАРТ 2023

„АЛКАЛОИД“ СО ПРОДАЖБИ ОД 70,5 МИЛИОНИ ЕВРА И СО ЗГОЛЕМЕН ИЗВОЗ ЗА 28% ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-МАРТ 2023

„Алкалоид“ оствари консолидирани продажби од 70,5 милиони евра, раст на консолидираниот извоз од над 28% и 47 нови вработувања во земјава во периодот ...
АЛКАЛОИД ЌЕ ИСПЛАТИ ЗА 11,36 ОТСТО ПОГОЛЕМА ДИВИДЕНДА ВО ОДНОС НА ЛАНИ

АЛКАЛОИД ЌЕ ИСПЛАТИ ЗА 11,36 ОТСТО ПОГОЛЕМА ДИВИДЕНДА ВО ОДНОС НА ЛАНИ

Алкалоид ќе исплати за 11,36 отсто поголема дивиденда во однос на минатата година, соопшти фармацевтската компанија. На вчерашната седница на управ ...
„АЛКАЛОИД“ ЛАНИ ГО ЗГОЛЕМИ ИЗВОЗОТ ЗА 16% И ОСТВАРИ ПРОДАЖБИ ОД НАД 230 МИЛИОНИ ЕВРА

„АЛКАЛОИД“ ЛАНИ ГО ЗГОЛЕМИ ИЗВОЗОТ ЗА 16% И ОСТВАРИ ПРОДАЖБИ ОД НАД 230 МИЛИОНИ ЕВРА

„Алкалоид“ минатата година оствари раст на консолидираниот извоз од над 16 %, консолидирани продажби од 231,9 милиони евра и 187 нови вработувања во з ...
„АЛКАЛОИД“ СТАНА ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР НА МАКЕДОНСКАТА ТЕКВОНДО ФЕДЕРАЦИЈА

„АЛКАЛОИД“ СТАНА ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР НА МАКЕДОНСКАТА ТЕКВОНДО ФЕДЕРАЦИЈА

„Алкалоид“ денеска ја официјализираше соработката со Македонската теквондо федерација (МТФ), станувајќи нејзин генерален спонзор. Договорот го потпиша ...
„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВA ЛАБОРАТОРИJA ЗА КОНТРОЛА НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ, ИНВЕСТИЦИЈАТА ЧИНИ 720.000 ЕВРА

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ НОВA ЛАБОРАТОРИJA ЗА КОНТРОЛА НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ, ИНВЕСТИЦИЈАТА ЧИНИ 720.000 ЕВРА

Компанијата „Алкалоид“ отвори нови лабораториски капацитети за контрола и за следење на квалитетот на производите со површина од 400 метри квадратни. ...
„АЛКАЛОИД“ ОСТВАРИ РЕКОРДЕН ИЗВОЗ ОД 122 МИЛИОНИ ЕВРА И ИНВЕСТИЦИИ ОД 13,7 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2022

„АЛКАЛОИД“ ОСТВАРИ РЕКОРДЕН ИЗВОЗ ОД 122 МИЛИОНИ ЕВРА И ИНВЕСТИЦИИ ОД 13,7 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ 2022

„Алкалоид“ оствари рекорден извоз од над 122 милиони евра, инвестиции од 13,7 милиони евра и 161 ново вработување во периодот јануари-септември 2022. ...
ЌЕ БИДЕ ТЕШКО, НО ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА РАЗВОЈ, КАЖА МУКАЕТОВ НА ФОРУМ ВО БЕЛГРАД

ЌЕ БИДЕ ТЕШКО, НО ИНВЕСТИЦИИТЕ СЕ ЕДИНСТВЕН ПАТ ЗА РАЗВОЈ, КАЖА МУКАЕТОВ НА ФОРУМ ВО БЕЛГРАД

Генералниот директор и Претседател на УО на „Алкалоид“ Живко Мукаетов на Форумот на менаџери вчера во Белград кажа дека и покрај тоа што глобалната зд ...
„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ ФИРМА ВО РОМАНИЈА, СЕДМА ПО РЕД ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

„АЛКАЛОИД“ ОТВОРИ ФИРМА ВО РОМАНИЈА, СЕДМА ПО РЕД ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

Компанијата „Алкалоид“ отвори нова фирма во Романија по неколкугодишното присуство и успешно работење на романскиот пазар, соопшти фармацевтската комп ...
ДЕЛЕГАЦИЈА НА АМЕРИКАНСКИОТ СОВЕТ НА МЛАДИ ПОЛИТИЧКИ ЛИДЕРИ ГО ПОСЕТИ АЛКАЛОИД ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СО НАЧИНОТ НА РАБОТА

ДЕЛЕГАЦИЈА НА АМЕРИКАНСКИОТ СОВЕТ НА МЛАДИ ПОЛИТИЧКИ ЛИДЕРИ ГО ПОСЕТИ АЛКАЛОИД ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СО НАЧИНОТ НА РАБОТА

Делегација на Американскиот совет на млади политички лидери (American Council of Young Political Leaders – ACYPL), во придружба на претставници од Амб ...
АЛКАЛОИД Е МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ, КАЖА ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА ХОЛШТАЈН ПО ПОСЕТАТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА КОМПАНИЈА

АЛКАЛОИД Е МАКЕДОНСКА ГОРДОСТ, КАЖА ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА ХОЛШТАЈН ПО ПОСЕТАТА НА ФАРМАЦЕВТСКАТА КОМПАНИЈА

Делегација на Германската амбасада во Скопје, предводена од Нејзината екселенција, амбасадорката Анке Холштајн, оствари работна посета на „Алкалоид“, ...
1 2 3 4 5 11 30 / 101 НАПИСИ