Таг: Алкалоид

1 3 4 5 6 50 / 51 НАПИСИ
АЛКАЛОИД СО ИНВЕСТИЦИИ ОД 11,6 МИЛИОНИ ЕВРА И 157 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО 2016 ГОДИНА

АЛКАЛОИД СО ИНВЕСТИЦИИ ОД 11,6 МИЛИОНИ ЕВРА И 157 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО 2016 ГОДИНА

„Алкалоид“ оствари раст на консолидираните продажби од 6%, раст на консолидираната нето добивка од 10%, инвестиции во износ од 712,28 милиони денари, ...
МУКАЕТОВ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКО-СРПСКИОТ ДЕЛОВЕН СОВЕТ

МУКАЕТОВ ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКО-СРПСКИОТ ДЕЛОВЕН СОВЕТ

Генералниот директор и претседател на УО на „Алкалоид“ Живко Мукаетов денеска беше назначен за претседател на Македонско-српскиот деловен совет со чет ...
МАКЕДОНСКИ БИЗНИСМЕНИ НА МОЛИТВЕНИОТ ПОЈАДОК ВО ВАШИНГТОН

МАКЕДОНСКИ БИЗНИСМЕНИ НА МОЛИТВЕНИОТ ПОЈАДОК ВО ВАШИНГТОН

Бизнис делегација од Македонија денеска беше дел од 65. Молитвен појадок во Вашингтон, кадешто традиционално се собира светската бизнис и политичка ел ...
ИСТРАЖУВАЊЕТО „СТУБРЕНД“ ПОКАЖА ДЕКА „АЛКАЛОИД“ И „ГУД НЕЈЧР“ СЕ ОМИЛЕНИ БРЕНДОВИ КАЈ СТУДЕНТИТЕ

ИСТРАЖУВАЊЕТО „СТУБРЕНД“ ПОКАЖА ДЕКА „АЛКАЛОИД“ И „ГУД НЕЈЧР“ СЕ ОМИЛЕНИ БРЕНДОВИ КАЈ СТУДЕНТИТЕ

„Алкалоид“ го доби признанието „СТУБРЕНД 2016“ за позитивен имиџ во категоријата фармација, додека брендот “Гуд Нејчр“ беше изгласан од студентите во ...
АЛКАЛОИД СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 5% И 115 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ

АЛКАЛОИД СО РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ОД 5% И 115 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПЕРИОДОТ ЈАНУАРИ-СЕПТЕМВРИ

„Алкалоид АД“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари - септември 2016 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревиди ...
СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ ОД ФОНДАЦИЈАТА “ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“

СТИПЕНДИИ ЗА 35 СТУДЕНТИ ОД ФОНДАЦИЈАТА “ТРАЈЧЕ МУКАЕТОВ“

Фондацијата “Трајче Мукаетов“ годинава ќе стипендира 35 студенти, односно 15 студенти од Фармацевтскиот факултет и 20 студенти од Медицинскиот факулте ...
„АЛКАЛОИД“ ЌЕ БАРА ФРАНЦУСКИ ПАРТНЕРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊА

„АЛКАЛОИД“ ЌЕ БАРА ФРАНЦУСКИ ПАРТНЕРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊА

Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние најави дека со скопски „Алкалоид“ заеднички ќе се обидат да воспостават соработка во истражувања со француски ...
АЛКАЛОИД ПРОСЛАВИ ОСУМ ДЕЦЕНИИ ПОСТОЕЊЕ

АЛКАЛОИД ПРОСЛАВИ ОСУМ ДЕЦЕНИИ ПОСТОЕЊЕ

Фармацевтската компанија „Алкалоид АД Скопје“ прослави 80 години од своето постоење. Живко Мукаетов, генерален директор на „Алкалоид АД Скопје“, рече ...
НА ХУМАНИТАРЕН ПИКНИК НА „АЛКАЛОИД“ СОБРАНИ 1,3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ДЕТЕ СО ТУМОР НА МОЗОКОТ

НА ХУМАНИТАРЕН ПИКНИК НА „АЛКАЛОИД“ СОБРАНИ 1,3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ДЕТЕ СО ТУМОР НА МОЗОКОТ

Донација од над 1,3 милиони денари ќе добие вработен во „Алкалоид АД Скопје“, за лекување на неговото 18 месечно дете, која беше собрана на хуманитарн ...
„АЛКАЛОИД“ СО РАСТ НА КОНСОЛИДИРАНИТЕ ПРОДАЖБА И НЕТО ДОБИВКА И 95 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ ГОДИНАВА

„АЛКАЛОИД“ СО РАСТ НА КОНСОЛИДИРАНИТЕ ПРОДАЖБА И НЕТО ДОБИВКА И 95 НОВИ ВРАБОТУВАЊА ВО ПРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ ГОДИНАВА

Раст на консолидираните продажби од 4%, раст на консолидираната нето добивка од 8% и 95 нови вработувања, оствари „Алкалоид“ во периодот јануари – јун ...
1 3 4 5 6 50 / 51 НАПИСИ