Таг: Алмир Алиу

БОБАН ИЛИЌ НЕ ГО ПРЕГАЗИЛ АЛМИР СО УМИСЛА, ПОКАЖА ПСИХИЈАТРИСКОТО ВЕШТАЧЕЊЕ

БОБАН ИЛИЌ НЕ ГО ПРЕГАЗИЛ АЛМИР СО УМИСЛА, ПОКАЖА ПСИХИЈАТРИСКОТО ВЕШТАЧЕЊЕ

Бобан Илиќ, осомничен за убиството на четиригодишниот Алмир Алиу пред Здравствениот дом во Куманово, не го извршил делото со умисла, покажа прихијатри ...
ПО 80 ПРИЈАВИ МЕСЕЧНО ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ВО СТРУМИЦА, А НЕМА ШЕЛТЕР ЦЕНТАР

ПО 80 ПРИЈАВИ МЕСЕЧНО ЗА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО ВО СТРУМИЦА, А НЕМА ШЕЛТЕР ЦЕНТАР

Расте бројот на жртвите од семејно насилство во струмичко, а најблискиот шелтер центар за згрижување е во Свети Николе и Скопје. Лани во Центарот за с ...
2 / 2 НАПИСИ