Таг: алпинизам

АЛПИНИСТОТ НАДИР МУРСЕЛИ БОЈАДИСУВА ФАБРИЧКИ ОЏАЦИ, ПОПРАВА МОСТОВИ, БРАНИ И ВЕТЕРНИЦИ

АЛПИНИСТОТ НАДИР МУРСЕЛИ БОЈАДИСУВА ФАБРИЧКИ ОЏАЦИ, ПОПРАВА МОСТОВИ, БРАНИ И ВЕТЕРНИЦИ

Тетовецот Надир Мурсели го користи своето големо алпинистичко искуство за да работи несекојдневни и опасни работи. Кога треба да се бојадиса висок фаб ...
ВО ВЕВЧАНИ СЕ ГРАДИ ПРВАТА ЗАШТИТЕНА АЛПИНИСТИЧКА ПАТЕКА ВО МАКЕДОНИЈА СО ФИНАНСИСКА ПОМОШ ОД ГЕРМАНИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ

ВО ВЕВЧАНИ СЕ ГРАДИ ПРВАТА ЗАШТИТЕНА АЛПИНИСТИЧКА ПАТЕКА ВО МАКЕДОНИЈА СО ФИНАНСИСКА ПОМОШ ОД ГЕРМАНИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ

Вевчани сака да прерасне во атракција за љубителите на алпинистичко искачување, правејќи ја првата заштитена патека за алпинистичко искачување, која м ...
2 / 2 НАПИСИ