Таг: алтернативен туризам

ДОЈРАН ПРАВИ ВЕЛОПАТЕКА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ КАДЕ ШТО БИЛ ФРОНТОТ ВО ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

ДОЈРАН ПРАВИ ВЕЛОПАТЕКА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ ВЕЛОСИПЕДИ КАДЕ ШТО БИЛ ФРОНТОТ ВО ПРВАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Преку Центарот за развој на Југоисточниот Плански Регион, Дојран ќе добие 20 електрични велосипеди. Освен електрични велосипеди, согласно потпишаниот ...
КАЈАКАРСТВОТО ПО ЦРН ДРИМ ВО СТРУГА АТРАКЦИЈА ЗА РАЗВОЈ НА АЛТЕРНАТИВНИОТ ТУРИЗАМ

КАЈАКАРСТВОТО ПО ЦРН ДРИМ ВО СТРУГА АТРАКЦИЈА ЗА РАЗВОЈ НА АЛТЕРНАТИВНИОТ ТУРИЗАМ

Кајакарскиот спуст по реката Црн Дрим е нова атракција во Струга последниве години која го развива алтернативниот туризам и ја збогатува струшката тур ...
ГОТОВА ПРВАТА ПАТЕКА ВО ВЕЛОСИПЕДСКИОТ ПАРК НА ВОДНО СО КОЈА ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ ПЕШАЦИТЕ ОД ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ

ГОТОВА ПРВАТА ПАТЕКА ВО ВЕЛОСИПЕДСКИОТ ПАРК НА ВОДНО СО КОЈА ЌЕ СЕ ОДВОЈАТ ПЕШАЦИТЕ ОД ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ

Заврши изведбата на првата велосипедска патека на скопската планина Водно. Деновиве треба да биде поставена вертикална сигнализација и, како што велат ...
3 / 3 НАПИСИ