Таг: американски Сенат

„ФЕЈСБУК“ ГО СТАВА ПРОФИТОТ ПРЕД ЛУЃЕТО И Е ШТЕТЕН ЗА ДЕЦАТА, КАЖА БИВША МЕНАЏЕРКА ВО КОМПАНИЈАТА ВО СВЕДОЧЕЊЕТО ВО СЕНАТОТ

„ФЕЈСБУК“ ГО СТАВА ПРОФИТОТ ПРЕД ЛУЃЕТО И Е ШТЕТЕН ЗА ДЕЦАТА, КАЖА БИВША МЕНАЏЕРКА ВО КОМПАНИЈАТА ВО СВЕДОЧЕЊЕТО ВО СЕНАТОТ

Поранешна менаџерка во „Фејсбук“ сведочеше во американскиот Сенат дека сајтовите и апликациите на компанијата им штетат на децата, поттикнуваат поделб ...
ПОЧНУВА ВТОРО СУДЕЊЕ ЗА ОТПОВИКУВАЊЕ НА ТРАМП ВО СЕНАТОТ, НЕГОВИТЕ АДВОКАТИ ГО ОПИШАА КАКО ПОЛИТИЧКИ ТЕАТАР

ПОЧНУВА ВТОРО СУДЕЊЕ ЗА ОТПОВИКУВАЊЕ НА ТРАМП ВО СЕНАТОТ, НЕГОВИТЕ АДВОКАТИ ГО ОПИШАА КАКО ПОЛИТИЧКИ ТЕАТАР

Речиси три недели откако ја напушти Белата куќа и го снема од јавноста, денеска во Сенатот почнува ново судење за отповикување на Доналд Трамп. Сега в ...
РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ВО СЕНАТОТ ПОКАЖАА ЕДИНСТВО И НАВЕСТИЈА ДЕКА НЕМА ДА ГЛАСААТ ЗА ОТПОВИКУВАЊЕ НА ТРАМП

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ВО СЕНАТОТ ПОКАЖАА ЕДИНСТВО И НАВЕСТИЈА ДЕКА НЕМА ДА ГЛАСААТ ЗА ОТПОВИКУВАЊЕ НА ТРАМП

Четириесет и пет републикански сенатори го поддржаа неуспешниот обид да се спречи судењето за отповикување на Доналд Трамп и овој знак на единство во ...
ДЕМОКРАТИТЕ ЈА ПРЕЗЕМААТ КОНТРОЛАТА ВО АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТ ПО ДВОЈНАТА ПОБЕДА НА ПОВТОРЕНИТЕ ИЗБОРИ ВО ЏОРЏИЈА

ДЕМОКРАТИТЕ ЈА ПРЕЗЕМААТ КОНТРОЛАТА ВО АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТ ПО ДВОЈНАТА ПОБЕДА НА ПОВТОРЕНИТЕ ИЗБОРИ ВО ЏОРЏИЈА

Демократската партија на новоизбраниот американски претседател Џо Бајден ќе има контрола во Сенатот и севкупно во Конгресот откако извојува двојна поб ...
АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТ ИЗГЛАСА ПАКЕТ ОД 2.000 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ПОМОШ НА ЕКОНОМИЈАТА, НАЈГОЛЕМ ВО ИСТОРИЈАТА

АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТ ИЗГЛАСА ПАКЕТ ОД 2.000 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ПОМОШ НА ЕКОНОМИЈАТА, НАЈГОЛЕМ ВО ИСТОРИЈАТА

Белата куќа и лидерите на Сенатот од двете партии постигнаа договор за пакетот од два трилиона (2.000 милијарди) долари, со кој треба да се спаси амер ...
АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТ ТРЕТПАТ ВО ИСТОРИЈАТА СЕ ПРЕТВОРА ВО СУДНИЦА ВО ОБИД ТРАМП ДА БИДЕ ОТПОВИКАН

АМЕРИКАНСКИОТ СЕНАТ ТРЕТПАТ ВО ИСТОРИЈАТА СЕ ПРЕТВОРА ВО СУДНИЦА ВО ОБИД ТРАМП ДА БИДЕ ОТПОВИКАН

Само третпат во американската историја, Сенатот се подготвува да се претвори во судница за отповикување на претседателот, откако Доналд Трамп беше обв ...
6 / 6 НАПИСИ