Таг: анестезиолог

1 2 10 / 16 НАПИСИ
ЕДНА ГОДИНА И ТРИ МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ТИКТОКЕР ОД ТЕТОВО КОЈ НЕОВЛАСТЕНО СНИМАШЕ ПАЦИЕНТИ

ЕДНА ГОДИНА И ТРИ МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ТИКТОКЕР ОД ТЕТОВО КОЈ НЕОВЛАСТЕНО СНИМАШЕ ПАЦИЕНТИ

Анестезиологот од тетовската Клиничка болница Валтон Дервиши, кој неовластено ги снимаше пациентите и снимките ги пушташе на социјалната мрежа ТикТок, ...
СУДОТ НА ЧЕСТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА МУ ЈА ОДЗЕДЕ НА 7 ГОДИНИ ЛИЦЕНЦАТА НА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ ТИКТОКЕР

СУДОТ НА ЧЕСТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА МУ ЈА ОДЗЕДЕ НА 7 ГОДИНИ ЛИЦЕНЦАТА НА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ ТИКТОКЕР

Привремено е одземена лиценцата за работа на д-р Ваљтон Дервиши, специјалист анестезиолог, вработен во  Клиничка болница Тетово, одлучи денеска Судот ...
ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ КОЈ ОБЈАВУВАШЕ СНИМКИ ОД ПАЦИЕНТКИ НА ТИКТОК

ПОДНЕСЕНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ КОЈ ОБЈАВУВАШЕ СНИМКИ ОД ПАЦИЕНТКИ НА ТИКТОК

Поднесено е обвинение за анестезиологот од тетовската Клиничка болница д-р Ваљтон Дервиши, кој снимал и објавувал снимки од пациенти и вработени во бо ...
НЕШТО МАТАТ

НЕШТО МАТАТ

Безбедноста ли ќе се наруши ако се разбере колкава ќе биде провизијата? И кој ќе ја земе. ...
НА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ТИКТОКЕР ДВА ПАТИ МУ БИЛА ОДБИЕНА НОСТРИФИКАЦИЈА НА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА ОД ПРИШТИНА

НА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ТИКТОКЕР ДВА ПАТИ МУ БИЛА ОДБИЕНА НОСТРИФИКАЦИЈА НА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА ОД ПРИШТИНА

Петочлена комисија од еминентни професори од Катедрата на анестезија на Медицинскиот факултет на скопскиот Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во 2014 с ...
СУДОТ НА ЧЕСТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА ЌЕ ЗАСЕДАВА ЗА ВРЕМЕНО ОДЗЕМАЊЕ НА ЛИЦЕНЦАТА НА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ОД ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА КОЈ ОБЈАВУВАШЕ ПАЦИЕНТКИ НА ТИКТОК

СУДОТ НА ЧЕСТА НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА ЌЕ ЗАСЕДАВА ЗА ВРЕМЕНО ОДЗЕМАЊЕ НА ЛИЦЕНЦАТА НА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ОД ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА КОЈ ОБЈАВУВАШЕ ПАЦИЕНТКИ НА ТИКТОК

Обвинителот на Судот на честа на Лекарската комора достави обвинение против д-р Ваљон Дервиши (43) заради времено одземање на лиценцата за работа, каж ...
ПРИВЕДЕН ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ КОЈ ОБЈАВУВАЛ СНИМКИ ОД ПАЦИЕНТИ НА ТИКТОК

ПРИВЕДЕН ТЕТОВСКИОТ АНЕСТЕЗИОЛОГ КОЈ ОБЈАВУВАЛ СНИМКИ ОД ПАЦИЕНТИ НА ТИКТОК

Анестезиолог од тетовската Клиничка болница снимал и објавувал снимки од пациенти и вработени во болницата. Откако снимките беа објавени и предизвикаа ...
ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА НЕ РАСПРАВАЛА ЗА ПРЕДМЕТОТ ЗА СМРТТА НА РОДИЛКАТА КАДИЕВА И НЕЈЗИНОТО БЕБЕ ВО ГЕВГЕЛИСКАТА БОЛНИЦА

ПОВЕЌЕ ОД ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА НЕ РАСПРАВАЛА ЗА ПРЕДМЕТОТ ЗА СМРТТА НА РОДИЛКАТА КАДИЕВА И НЕЈЗИНОТО БЕБЕ ВО ГЕВГЕЛИСКАТА БОЛНИЦА

Ниту по шест години од започнувањето на судската постапка, нема правосилна судска одлука за случајот на родилката Маја Кадиева од Дојран. Таа и нејзин ...
НАСИЛНИК ГИ ИСЕКОЛ ЦЕВКИТЕ ЗА ГАС ДО ОПЕРАЦИОНАТА САЛА ВО СТРУШКАТА БОЛНИЦА ЗА НЕФРОЛОГИЈА И СИ ЗАМИНАЛ

НАСИЛНИК ГИ ИСЕКОЛ ЦЕВКИТЕ ЗА ГАС ДО ОПЕРАЦИОНАТА САЛА ВО СТРУШКАТА БОЛНИЦА ЗА НЕФРОЛОГИЈА И СИ ЗАМИНАЛ

Исечени се бакарните цевки кои произведувале медицински гас до операционата сала во Специјализирана болница за нефрологија во Струга, соопшти МВР отка ...
И НИЕ СИ ПЛАЧЕМЕ СКРИШНО, НО НЕМА ПОГОЛЕМА РАДОСТ КОГА ЌЕ ЗАЧУКА СРЦЕТО ПО ТРАНСПЛАНТАЦИЈАТА, ВЕЛИ Д-Р МАЈА МОЈСОВА-МИЈОВСКА

И НИЕ СИ ПЛАЧЕМЕ СКРИШНО, НО НЕМА ПОГОЛЕМА РАДОСТ КОГА ЌЕ ЗАЧУКА СРЦЕТО ПО ТРАНСПЛАНТАЦИЈАТА, ВЕЛИ Д-Р МАЈА МОЈСОВА-МИЈОВСКА

Цела шок соба плачеше по 20-годишната Верица Белчовска, која почина по повеќе од десет дена во кома, откако беше прегазена на пешачки премин во Струми ...
1 2 10 / 16 НАПИСИ