Таг: ангиограф

ИНСТИТУТОТ ЗА РАДИОЛОГИЈА ДОБИ АНГИОГРАФСКИ СИСТЕМ ЕДИНСТВЕН ОД ВАКОВ ТИП ВО ЗEМЈАВА И РЕГИОНОТ

ИНСТИТУТОТ ЗА РАДИОЛОГИЈА ДОБИ АНГИОГРАФСКИ СИСТЕМ ЕДИНСТВЕН ОД ВАКОВ ТИП ВО ЗEМЈАВА И РЕГИОНОТ

Нов ангиографски систем за интервентни радиолошки процедури, кој е единствен во приватниот и државниот сектор кај нас и во соседните држави, пуштен е ...
ОХРИДСКАТА КАРДИОЛОШКА БОЛНИЦА Е ВО ЧЕКОР СО СВЕТСКАТА КАРДИОЛОГИЈА, КАЖА МИНИСТЕРОТ САЛИ НА 40-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

ОХРИДСКАТА КАРДИОЛОШКА БОЛНИЦА Е ВО ЧЕКОР СО СВЕТСКАТА КАРДИОЛОГИЈА, КАЖА МИНИСТЕРОТ САЛИ НА 40-ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ

Специјализирана болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања „Свети Стефан“ во Охрид е позитивен пример на јавна зд ...
ЕДИНСТВЕНИОТ АНГИОГРАФ ВО БОЛНИЦАТА ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНИ ЗАБОЛУВАЊА ВО ОХРИД НЕ Е ДОВОЛЕН, ПАЦИЕНТИТЕ ЧЕКААТ И ПО 3 МЕСЕЦИ ЗА ПРЕГЛЕД

ЕДИНСТВЕНИОТ АНГИОГРАФ ВО БОЛНИЦАТА ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНИ ЗАБОЛУВАЊА ВО ОХРИД НЕ Е ДОВОЛЕН, ПАЦИЕНТИТЕ ЧЕКААТ И ПО 3 МЕСЕЦИ ЗА ПРЕГЛЕД

Новиот ангиограф поставен во Специјализираната болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања „Свети Стефан“ во Охрид ...
БОЛНИЦАТА ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНИ ЗАБОЛУВАЊА ВО ОХРИД СО НОВ АНГИОГРАФ И ПОДОБРИ УСЛОВИ ОБЕЗБЕДЕНИ СО ДОНАЦИИ

БОЛНИЦАТА ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНИ ЗАБОЛУВАЊА ВО ОХРИД СО НОВ АНГИОГРАФ И ПОДОБРИ УСЛОВИ ОБЕЗБЕДЕНИ СО ДОНАЦИИ

Специјализирана болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања „Свети Стефан“ во Охрид добива нов ангиограф од Минист ...
СЕ РАСИПА АНГИОГРАФОТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, ПАЦИЕНТИТЕ СО ИНФАРКТИ СЕ ПРЕПРАЌААТ НА КЛИНИКА

СЕ РАСИПА АНГИОГРАФОТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, ПАЦИЕНТИТЕ СО ИНФАРКТИ СЕ ПРЕПРАЌААТ НА КЛИНИКА

Се расипа ангиографот во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ , апарат кој се користи 24 часа, практично од сабајле до другото сабајле, потврди ...
АНГИОГРАФОТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ПРЕД РАСПАД ПО ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ ПОСТКОВИД МОЗОЧНИ И СРЦЕВИ УДАРИ

АНГИОГРАФОТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ПРЕД РАСПАД ПО ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ ПОСТКОВИД МОЗОЧНИ И СРЦЕВИ УДАРИ

Ангиографот во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ е пред распад по зголемениот број на мозочни и срцеви постковид инфaркти, реагираат лекари ...
6 / 6 НАПИСИ