Таг: анкета

1 2 3 10 / 24 НАПИСИ
САМО 10% ЕВРОПЕЈЦИ СÈ УШТЕ ВЕРУВААТ ДЕКА УКРАИНА МОЖЕ ДА ЈА ПОБЕДИ РУСИЈА, ПОКАЖА НОВА АНКЕТА

САМО 10% ЕВРОПЕЈЦИ СÈ УШТЕ ВЕРУВААТ ДЕКА УКРАИНА МОЖЕ ДА ЈА ПОБЕДИ РУСИЈА, ПОКАЖА НОВА АНКЕТА

Само 10% луѓе во Европа и натаму веруваат дека Украина може да ја добие војната со Русија, покажа голема анкета спроведена во 12 држави од Европската ...
НАД ПОЛОВИНА ОД ГРАЃАНИТЕ ОЧЕКУВААТ ЖИВОТОТ ДА ИМ БИДЕ ПОЛОШ АКО ОСТАНАТ ДА ЖИВЕАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ НА „СОЛУЦИЈА“

НАД ПОЛОВИНА ОД ГРАЃАНИТЕ ОЧЕКУВААТ ЖИВОТОТ ДА ИМ БИДЕ ПОЛОШ АКО ОСТАНАТ ДА ЖИВЕАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПОКАЖА ИСТРАЖУВАЊЕ НА „СОЛУЦИЈА“

57,6 отсто од македонските граѓани сметаат дека нивниот живот ќе биде полош во иднина, одговарајќи на прашањето дали очекуваат подобра иднина за своит ...
26% ОД ГРАЃАНИТЕ НА ЕУ СМЕТААТ ДЕКА МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА СТАНЕ ЧЛЕНКА, 27% СЕ ПРОТИВ, ОСТАНАТИТЕ НЕ ЗНААТ ИЛИ НЕ ИМ Е ГАЈЛЕ, ПОКАЖА АНКЕТА

26% ОД ГРАЃАНИТЕ НА ЕУ СМЕТААТ ДЕКА МАКЕДОНИЈА ТРЕБА ДА СТАНЕ ЧЛЕНКА, 27% СЕ ПРОТИВ, ОСТАНАТИТЕ НЕ ЗНААТ ИЛИ НЕ ИМ Е ГАЈЛЕ, ПОКАЖА АНКЕТА

Граѓаните на Европската унија не се многу расположени за проширување на унијата со нови членки, посебно за земјите од Западен Балкан, покажа ново истр ...
ПОЛИТИЧАР СО НАЈГОЛЕМА ДОВЕРБА Е ПЕНДАРОВСКИ, ВЕДНАШ ЗАД НЕГО Е ИЗБЕГАНИОТ ГРУЕВСКИ, СПОРЕД НАЈНОВАТА АНКЕТА НА ИРИ

ПОЛИТИЧАР СО НАЈГОЛЕМА ДОВЕРБА Е ПЕНДАРОВСКИ, ВЕДНАШ ЗАД НЕГО Е ИЗБЕГАНИОТ ГРУЕВСКИ, СПОРЕД НАЈНОВАТА АНКЕТА НА ИРИ

Со 12 отсто целосна доверба кај испитаниците, плус 26 отсто со делумна доверба, претседателот Стево Пендаровски е политичарот кому граѓаните најмногу ...
ВО СУДСКИОТ СОВЕТ СО ПЛАТИ ОД 2.300 ДО 2.600 ЕВРА НЕ СЕ САМОРАСПУШТААТ НИ КОГА 72 ОТСТО ОД СУДИИТЕ ИМ КАЖУВААТ ДЕКА РАБОТАТ ЗА ПОЛИТИКАТА И НЕ ИМ ВЕРУВААТ

ВО СУДСКИОТ СОВЕТ СО ПЛАТИ ОД 2.300 ДО 2.600 ЕВРА НЕ СЕ САМОРАСПУШТААТ НИ КОГА 72 ОТСТО ОД СУДИИТЕ ИМ КАЖУВААТ ДЕКА РАБОТАТ ЗА ПОЛИТИКАТА И НЕ ИМ ВЕРУВААТ

Притисоците да се распушти целиот Судски совет по оставките на двајцата членови во врска со незаконското разрешување на поранешната претседателка Весн ...
НАЈГОЛЕМ ПРИТИСОК И БРКАЊЕ ВРСКИ СУДИИТЕ ДОЖИВУВААТ ОД КОЛЕГИ, ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СУДОВИ И ОД ЧЛЕНОВИ НА СУДСКИОТ СОВЕТ, ВО ПАД СЕ НАРАЧКИТЕ ОД ИЗВРШНАТА ВЛАСТ

НАЈГОЛЕМ ПРИТИСОК И БРКАЊЕ ВРСКИ СУДИИТЕ ДОЖИВУВААТ ОД КОЛЕГИ, ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СУДОВИ И ОД ЧЛЕНОВИ НА СУДСКИОТ СОВЕТ, ВО ПАД СЕ НАРАЧКИТЕ ОД ИЗВРШНАТА ВЛАСТ

Судиите се под најголем притисок за врски и корупција од своите колеги, од претседателите на судовите кои им се претпоставени и од членовите на Судски ...
ПРИГРАДСКИТЕ НАСЕЛБИ СЕ ОТСЕЧЕНИ ОД СКОПЈЕ, НА ГРАДСКИОТ ПРЕВОЗ ИТНО МУ ТРЕБА НОВО ПЛАНИРАЊЕ НА ЛИНИИТЕ

ПРИГРАДСКИТЕ НАСЕЛБИ СЕ ОТСЕЧЕНИ ОД СКОПЈЕ, НА ГРАДСКИОТ ПРЕВОЗ ИТНО МУ ТРЕБА НОВО ПЛАНИРАЊЕ НА ЛИНИИТЕ

Скопје трет месец е со нередовен и редуциран автобуски превоз. Автобуси нема откако приватните превозници кои над 20 години беа дел од јавниот превоз ...
КОРИСНИЦИТЕ НА ТВИТЕР ГЛАСАА ЗА ЗАМИНУВАЊЕТО НА МАСК ОД ФУНКЦИЈАТА ИЗВРШЕН ШЕФ

КОРИСНИЦИТЕ НА ТВИТЕР ГЛАСАА ЗА ЗАМИНУВАЊЕТО НА МАСК ОД ФУНКЦИЈАТА ИЗВРШЕН ШЕФ

Корисниците на Твитер гласаа за повлекувањето на Илон Маск од функцијата извршен шеф откако тој отвори анкета за неговата иднина. Тој побара од своите ...
МАСК ОТВОРИ АНКЕТА ДАЛИ ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ШЕФ НА ТВИТЕР

МАСК ОТВОРИ АНКЕТА ДАЛИ ТРЕБА ДА ОСТАНЕ ШЕФ НА ТВИТЕР

Илон Маск побара од корисниците на Твитер да гласаат дали тој треба да остане извршен шеф на оваа компанија, што ја купи во октомври за 44 милијарди д ...
ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРИВАТНИ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА, „АЛКАЛОИД“ Е НАЈПОСАКУВАНАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ, СПОРЕД АНКЕТА НА ВРАБОТУВАЊЕ.МК

ОД НАЈГОЛЕМИТЕ ПРИВАТНИ КОМПАНИИ ВО МАКЕДОНИЈА, „АЛКАЛОИД“ Е НАЈПОСАКУВАНАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ, СПОРЕД АНКЕТА НА ВРАБОТУВАЊЕ.МК

Kомпанијата „Алкалоид“ е најпосакуваната за вработување споредбено со наголемите приватни компании во Македонија, наброени во анкетата на вработување. ...
1 2 3 10 / 24 НАПИСИ