Таг: Апостол Симовски

1 213 / 13 НАПИСИ
ПОПИСОТ ПОЧНУВА В ПОНЕДЕЛНИК СО ПОПИШУВАЊЕ НА ИСЕЛЕНИЦИТЕ, ДИПЛОМАТИТЕ, ЗАТВОРЕНИЦИТЕ И БЕЗДОМНИЦИТЕ

ПОПИСОТ ПОЧНУВА В ПОНЕДЕЛНИК СО ПОПИШУВАЊЕ НА ИСЕЛЕНИЦИТЕ, ДИПЛОМАТИТЕ, ЗАТВОРЕНИЦИТЕ И БЕЗДОМНИЦИТЕ

В понеделник почнува попишувањето на вработените во дипломатско-конзуларните претставништва и нивните семејства, на дијаспората, припадниците на армиј ...
ПОПИСОТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОДРЖИ ВО ИСТО ВРЕМЕ СО ИЗБОРИТЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЗАВОДОТ ЗА СТАТИСТИКА

ПОПИСОТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОДРЖИ ВО ИСТО ВРЕМЕ СО ИЗБОРИТЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЗАВОДОТ ЗА СТАТИСТИКА

Ќе мора да се одложи пописот на населението, домаќинствата и становите што треба да се спроведе во април следната година, вели директорот на Државниот ...
ПОПИСОТ ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ВО АПРИЛ 2020 И ЌЕ ЧИНИ 8,5 МИЛИОНИ ЕВРА, НАЈАВИ ДИРЕКТОРОТ НА ЗАВОДОТ ЗА СТАТИСТИКА СИМОВСКИ

ПОПИСОТ ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ ВО АПРИЛ 2020 И ЌЕ ЧИНИ 8,5 МИЛИОНИ ЕВРА, НАЈАВИ ДИРЕКТОРОТ НА ЗАВОДОТ ЗА СТАТИСТИКА СИМОВСКИ

Пописот на населението во Македонија ќе се спроведе од 1 до 21 април 2020 година, кажа директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски, ...
1 213 / 13 НАПИСИ