Таг: Армија на Република Северна Македонија

ТЕСНО СОРАБОТУВАМЕ СО АРМИЈАТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА НА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ЦЕЛИТЕ ПОСТАВЕНИ ОД НАТО, КАЖА БРИТАНСКАТА АМБАСАДОРКА ГАЛОВЕЈ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НАТО

ТЕСНО СОРАБОТУВАМЕ СО АРМИЈАТА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА НА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ЦЕЛИТЕ ПОСТАВЕНИ ОД НАТО, КАЖА БРИТАНСКАТА АМБАСАДОРКА ГАЛОВЕЈ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА НАТО

Британската амбасадорка во Скопје Рејчел Галовеј вели дека од пристапувањето на Северна Македонија во НАТО пред две години, Обединетото Кралство тесно ...
1 / 1 НАПИСИ