Таг: автобуси

1 2 3 20 10 / 197 НАПИСИ
АРСОВСКА НЕ КАЖУВА ДАЛИ ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ Е УСПЕШЕН И ДАЛИ ЌЕ ГИ ВРАТИ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

АРСОВСКА НЕ КАЖУВА ДАЛИ ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ Е УСПЕШЕН И ДАЛИ ЌЕ ГИ ВРАТИ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ

Градоначалничката Данела Арсовска не кажува дали огласот за враќање на приватните превозници како дел од јавниот превоз во Скопје е успешен или пак ќе ...
СОВЕТНИЦИТЕ НЕ ИЗГЛАСАА ЗАДОЛЖУВАЊЕ НА ГРАДОТ ЗА НОВИ АВТОБУСИ, Ѝ КАЖАА НА АРСОВСКА ДЕКА ИМА 70 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА БРТ

СОВЕТНИЦИТЕ НЕ ИЗГЛАСАА ЗАДОЛЖУВАЊЕ НА ГРАДОТ ЗА НОВИ АВТОБУСИ, Ѝ КАЖАА НА АРСОВСКА ДЕКА ИМА 70 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА БРТ

Советот на Град Скопје по третпат не го прифати барањето на градоначалничката Данела Арсовска за задолжување на Градот од 10 милиони евра за купување ...
АРСОВСКА ПАК БАРА ГРАД СКОПЈЕ ДА СЕ ЗАДОЛЖИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ КУПАТ НОВИ АВТОБУСИ

АРСОВСКА ПАК БАРА ГРАД СКОПЈЕ ДА СЕ ЗАДОЛЖИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ КУПАТ НОВИ АВТОБУСИ

Градоначалничката Данела Арсовска по вторпат од советниците во Град Скопје бара да се изгласа задолжување од 10 милиони евра за да се купат нови еколо ...
ПРОПАДНА И ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, АРСОВСКА ПАК НЕ КАЖУВА ЗОШТО НЕ УСПЕА И РАСПИША НОВ

ПРОПАДНА И ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, АРСОВСКА ПАК НЕ КАЖУВА ЗОШТО НЕ УСПЕА И РАСПИША НОВ

Пак пропадна јавниот повик на Град Скопје за враќање на приватните превозници во јавниот превоз. Овој беше трет повик, откако на првите два не се приј ...
ПРИВАТНИТЕ АВТОБУСИ УШТЕ НЕ СЕ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ВО СКОПЈЕ

ПРИВАТНИТЕ АВТОБУСИ УШТЕ НЕ СЕ ВО ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ВО СКОПЈЕ

Приватните превозници уште не се вклучени во јавниот превоз на Скопје. Од Град Скопје на први март кажаа дека постигнале договор со превозниците, ќе с ...
ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

Приватните превозници доставиле пријави на огласот кој го распиша Град Скопје за нивно враќање во јавниот превоз. Град Скопје на 6 март распиша трет о ...
НЕ ПОМИНА ПРЕДЛОГОТ НА ЗХГ ВО АВТОБУСИТЕ НА ЈСП ДА СЕ ВОЗАТ КУЧИЊА, СОВЕТНИКОТ АНГЕЛОВСКИ ГИ ПРАША ИНИЦИЈАТОРИТЕ ДАЛИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИ И ПРЛЕНЦЕ

НЕ ПОМИНА ПРЕДЛОГОТ НА ЗХГ ВО АВТОБУСИТЕ НА ЈСП ДА СЕ ВОЗАТ КУЧИЊА, СОВЕТНИКОТ АНГЕЛОВСКИ ГИ ПРАША ИНИЦИЈАТОРИТЕ ДАЛИ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВОЗИ И ПРЛЕНЦЕ

Советниците во Советот на Град Скопје не ја прифатија иницијативата на „Зелен хуман град“ (ЗХГ), кучиња и мачки да се возат во автобусите на ЈСП „Скоп ...
АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

Град Скопје денеска објави нов оглас за доделување на линии во јавниот превоз на приватните превозници. Овој оглас е различен од претходниот кој пропа ...
ГРАЃАНИТЕ ДА МОЖАТ КУЧИЊАТА И МАЧКИТЕ ДА ГИ ВОЗАТ ВО АВТОБУСИТЕ НА ЈСП СКОПЈЕ, БАРА „ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД“ 

ГРАЃАНИТЕ ДА МОЖАТ КУЧИЊАТА И МАЧКИТЕ ДА ГИ ВОЗАТ ВО АВТОБУСИТЕ НА ЈСП СКОПЈЕ, БАРА „ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД“ 

Домашни миленици да можат да се возат во автобусите на ЈСП „Скопје“, бара граѓанската иницијатива „Зелен хуман град“. Двајцата советници од „Зелен хум ...
ПРИГРАДСКИТЕ НАСЕЛБИ СЕ ОТСЕЧЕНИ ОД СКОПЈЕ, НА ГРАДСКИОТ ПРЕВОЗ ИТНО МУ ТРЕБА НОВО ПЛАНИРАЊЕ НА ЛИНИИТЕ

ПРИГРАДСКИТЕ НАСЕЛБИ СЕ ОТСЕЧЕНИ ОД СКОПЈЕ, НА ГРАДСКИОТ ПРЕВОЗ ИТНО МУ ТРЕБА НОВО ПЛАНИРАЊЕ НА ЛИНИИТЕ

Скопје трет месец е со нередовен и редуциран автобуски превоз. Автобуси нема откако приватните превозници кои над 20 години беа дел од јавниот превоз ...
1 2 3 20 10 / 197 НАПИСИ