Таг: автокамп

ВО ПРЕСПА НЕМА МЕСТО ЗА ЛЕТУВАЊЕ ДО 30 АВГУСТ

ВО ПРЕСПА НЕМА МЕСТО ЗА ЛЕТУВАЊЕ ДО 30 АВГУСТ

Преспа ова лето нема доволно места да го смести големиот број туристи кои бараат ноќевање. Затворените граници поради коронаворусот и ваучерите „Дома ...
ПАК ГОРИ ОХРИДСКИОТ БРЕГ, ПОЖАР КАЈ „АНДОН ДУКОВ“

ПАК ГОРИ ОХРИДСКИОТ БРЕГ, ПОЖАР КАЈ „АНДОН ДУКОВ“

Пред околу два часа избувна голем пожар на охридскиот брег кај некогашниот автокамп „Андон Дуков“. Според првичните информации, горат нискостеблести р ...
НАМЕСТО ДА СЕ ПРОГЛАСИ МОРАТОРИУМ, СЕ ЛЕГАЛИЗИРААТ ПРИКОЛКИТЕ ВО ГРАДИШТЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРЕРАСНАТ ВО ЗГРАДИ, ВЕЛАТ ОД „ОХРИД СОС“

НАМЕСТО ДА СЕ ПРОГЛАСИ МОРАТОРИУМ, СЕ ЛЕГАЛИЗИРААТ ПРИКОЛКИТЕ ВО ГРАДИШТЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРЕРАСНАТ ВО ЗГРАДИ, ВЕЛАТ ОД „ОХРИД СОС“

Општина Охрид планира да ги легализира камп-приколките и објектите изградени во кампот Градиште, а потоа да се вцртаат згради наместо да се прогласи м ...
3 / 3 НАПИСИ