Таг: автопат Скопје - Блаце

ДВА КИЛОМЕТРА

ДВА КИЛОМЕТРА

Ако не можеме да крадеме, ќе си одиме. ...
КУКОВО ЛЕТО

КУКОВО ЛЕТО

Не се растура прогрес туку така за две-три директорски места. ...
2 МИЛИОНИ МИЛИМЕТРИ

2 МИЛИОНИ МИЛИМЕТРИ

1 Корежисерката на филмот „Медена земја“ Тамара Котевска има 26 години и две номинации за Оскар за првиот филм. Зошто нејзе би ѝ било важно што имаат ...
3 / 3 НАПИСИ