Таг: Азот

ОСУМ МЕСЕЦИ НЕ СЕ АСФАЛТИРААТ ПРЕОСТАНАТИТЕ 4 КМ ОД ДЕЛНИЦАТА БОГОМИЛА – СТРОВИЈА ЗА РЕГИОНОТ НА АЗОТ ДА СЕ ПОВРЗЕ СО ПЕЛАГОНИЈА

ОСУМ МЕСЕЦИ НЕ СЕ АСФАЛТИРААТ ПРЕОСТАНАТИТЕ 4 КМ ОД ДЕЛНИЦАТА БОГОМИЛА – СТРОВИЈА ЗА РЕГИОНОТ НА АЗОТ ДА СЕ ПОВРЗЕ СО ПЕЛАГОНИЈА

Ниту по 8 месеци нема никакви градежни активности на делницата од регионалниот пат Богомила - Стровија. Таму се работеше до крајот на ноември лани, по ...
СИЛНО НЕВРЕМЕ ГИ ОСТАВИ ЖИТЕЛИТЕ НА РЕГИОНОТ АЗОТ БЕЗ СТРУЈА 54 ЧАСА

СИЛНО НЕВРЕМЕ ГИ ОСТАВИ ЖИТЕЛИТЕ НА РЕГИОНОТ АЗОТ БЕЗ СТРУЈА 54 ЧАСА

Жителите на селата од регионот Азот во Општина Чашка реагираат оти изминативе денови во два наврати повеќе од 50 часа биле без електрична енергија. Ве ...
ГОРИ 50 ХЕКТАРИ ДАБОВА ШУМА ПОМЕЃУ ОРЕШЕ И ПАПРАДИШТЕ НА ДАУТИЦА

ГОРИ 50 ХЕКТАРИ ДАБОВА ШУМА ПОМЕЃУ ОРЕШЕ И ПАПРАДИШТЕ НА ДАУТИЦА

Голем шумски пожар ја зафати шумата во регионот на Азот, на планината Даутица, помеѓу селата Ореше и Папрадиште. Според информациите од Центарот за уп ...
АЗОТ ВО СРЦЕТО НА МАКЕДОНИЈА – НЕДОПРЕНИ ПРИРОДНИ УБАВИНИ И ГОЛЕМИ МОЖНОСТИ ЗА ПЛАНИНАРСКИ И МАНАСТИРСКИ ТУРИЗАМ (ФОТО – РЕПОРТАЖА)

АЗОТ ВО СРЦЕТО НА МАКЕДОНИЈА – НЕДОПРЕНИ ПРИРОДНИ УБАВИНИ И ГОЛЕМИ МОЖНОСТИ ЗА ПЛАНИНАРСКИ И МАНАСТИРСКИ ТУРИЗАМ (ФОТО – РЕПОРТАЖА)

Регионот на Азот е околината на село Богомила и бројни други кои се наоѓаат во срцето на Македонија во еколошки чиста средина и недопрена природна уба ...
ЕКО-ХРАНАТА ОД РЕГИОНОТ НА АЗОТ СЕ ПРОДАВА САМО ВО ВЕЛЕС ОТИ НЕМА ПАТ

ЕКО-ХРАНАТА ОД РЕГИОНОТ НА АЗОТ СЕ ПРОДАВА САМО ВО ВЕЛЕС ОТИ НЕМА ПАТ

Седум илјади жители на регионот на Азот во Општина Чашка се во патна изолација. Имаат сообраќајна врска само кон Велес, додека иако Прилеп им е преку ...
5 / 5 НАПИСИ