Таг: Балкан Енерџи Груп (БЕГ)

АКО ТРЕБА ДА БИДАМ И МИНИСТЕРКА ЗА ЕКОНОМИЈА БЕКТЕШИ НЕКА СИ ДАДЕ ОСТАВКА, РЕАГИРА  АРСОВСКА НА ИЗЈАВАТА ДЕКА Е НЕСПОСОБНА ДА ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО СКОПСКОТО ПАРНО

АКО ТРЕБА ДА БИДАМ И МИНИСТЕРКА ЗА ЕКОНОМИЈА БЕКТЕШИ НЕКА СИ ДАДЕ ОСТАВКА, РЕАГИРА  АРСОВСКА НА ИЗЈАВАТА ДЕКА Е НЕСПОСОБНА ДА ГО РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО СКОПСКОТО ПАРНО

Балкан енерџи груп (БЕГ) е проблем на Владата, Бектеши треба да си ги знае надлежностите и да го реши проблемот со парното греење во Скопје, му одгово ...
50 ПРИГОВОРИ ДЕКА ПАРНОТО НА БЕГ НЕ ГРЕЕ СТИГНАЛЕ ВО РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА

50 ПРИГОВОРИ ДЕКА ПАРНОТО НА БЕГ НЕ ГРЕЕ СТИГНАЛЕ ВО РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА

Во Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) пристигнати се над 50 индивидуални приговори потрошувачи за квалитетот на парно греење на „Балкан енерџи ...
ЖЕРНОВСКИ ЌЕ ЈА КАЗНИ „БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП“ СО 9.000 ЕВРА ЗА ПРОПАДНАТИОТ АСФАЛТ НА НАРОДЕН ФРОНТ

ЖЕРНОВСКИ ЌЕ ЈА КАЗНИ „БАЛКАН ЕНЕРЏИ ГРУП“ СО 9.000 ЕВРА ЗА ПРОПАДНАТИОТ АСФАЛТ НА НАРОДЕН ФРОНТ

Скопската Општина Центар ќе ја казни со 9.000 евра компанијата „Балкан Енерџи Груп“ (БЕГ), која стопанисува со топловодната мрежа, оти не ј вратила ул ...
3 / 3 НАПИСИ