Таг: балски лустер

ДЕМОЛИРАН БАЛСКИОТ ЛУСТЕР ВО ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО БИТОЛА

ДЕМОЛИРАН БАЛСКИОТ ЛУСТЕР ВО ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ ВО БИТОЛА

Балскиот лустер во Офицерскиот дом во Битола е демолиран, потврди Зоран Алтипармаков, директорот на битолскиот Завод и музеј. Алтипармаков на денеш ...
1 / 1 НАПИСИ