Таг: Банка за храна

ДВА ТОНА ХРАНА ДОБИЈА СТО СИРОМАШНИ СЕМЕЈСТВА ВО СТРУМИЦА

ДВА ТОНА ХРАНА ДОБИЈА СТО СИРОМАШНИ СЕМЕЈСТВА ВО СТРУМИЦА

Стотина социјално загрозени и сиромашни семејства од струмичкиот регион добија прехрамбени пакети за да можат колку-толку да ги поминат  престојните п ...
ПОМОШ ВО ХРАНА ЗА СТОТИНА ДОМАЌИНСТВА ШТО ГЛАДУВААТ ВО СТРУМИЦА

ПОМОШ ВО ХРАНА ЗА СТОТИНА ДОМАЌИНСТВА ШТО ГЛАДУВААТ ВО СТРУМИЦА

Стотина домакинства од Струмица кои секојдневно се соочуваат со глад и сиромаштија добија пакети со прехрамбени производи по повод Меѓународниот ден н ...
2 / 2 НАПИСИ