Таг: банкарска тајна

ИДНИТЕ АНТИКОРУПЦИОНЕРИ ЌЕ ИМААТ ПРИСТАП ДО БАНКАРСКИТЕ ТАЈНИ, АМА ЌЕ СЕ ПРОВЕРУВА И НИВНИОТ ИМОТ

ИДНИТЕ АНТИКОРУПЦИОНЕРИ ЌЕ ИМААТ ПРИСТАП ДО БАНКАРСКИТЕ ТАЈНИ, АМА ЌЕ СЕ ПРОВЕРУВА И НИВНИОТ ИМОТ

Сосема нов Закон за антикорупција претстави денеска министерката за правда Рената Дескоска, според кој и нотарите и извршителите ќе поднесуваат анкете ...
ВРАБОТЕНИТЕ ВО УЈП ПОЛЕСНО ЌЕ ВЛЕГУВААТ ВО БАНКАРСКИТЕ СМЕТКИ НА ГРАЃАНИТЕ

ВРАБОТЕНИТЕ ВО УЈП ПОЛЕСНО ЌЕ ВЛЕГУВААТ ВО БАНКАРСКИТЕ СМЕТКИ НА ГРАЃАНИТЕ

Управата за јавни приходи ќе има автоматски електронски пристап до банкарските сметки на граѓаните со предложените измени на Законот за банки. Според ...
2 / 2 НАПИСИ